Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti mentetek már bele szeretői...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mentetek már bele szeretői kapcsolatba biszex férfival?

Figyelt kérdés
A történethez tartozik, hogy régen három évig együtt jártunk. Neki most barátnője van, megakar nősülni. Kezdek visszaesni az egészbe mint régen. Ráadásul mindennap találkozik velem, meg azt érezteti, hogy engem szeret, már feltűnően. Nem tudom a csajnak, hogy nem tűnik fel.Olyanokat mondd előtte, hogy neki én vagyok a lelki társa, velem tud megbeszélni mindent. Beteg voltam, és egyből jött hozzám a buliban hagyta a csajt, mert aggódott értem. A haverok szerint nem lenne szabad ebbe ismét belemennem, mert már egyszer vége lett, meg maga sem tudja, hogy mit akar. Szerintetek?
2018. nov. 24. 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Ebben nincs "szerintetek?"! Nem ismerjük az apró részleteket, amiken nagyon sok múlhat. Nehéz döntés előtt állsz, de ezt neked kell meghoznod.
2018. nov. 24. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Bármennyire is nehéz, én azt javaslom szakíts vele, és ne is találkozzatok.

Ha valóban szeret, úgy sem fogja kibírni, és szakítani fog a csajjal.

Ha meg ebbe nem mész bele, akkor maradsz dugiban a 2.

2018. nov. 24. 22:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen minek akar nosulni?? Tonkretenni emiatt 3 ember (ha lenne belole gyerek megtobb) eletet...
2023. dec. 20. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!