Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ítélik el?
Figyelt kérdés
Ha 2 férfi csókolózik2018. nov. 24. 03:52
1/10 anonim válasza:
Hogy ki mennyire azt nem tudod. De én nem ítélem el. Persze csak diszkréten, bár ez nálam férfi-női párosra is igaz. Azok se nyalják-falják egymást nyilvánosan.
Szóval én egyáltalán nem ítélem el!
2/10 anonim válasza:
Én nem ítélem el de én is hetero beállítottságú vagyok viszont ha két nő csinálja ezt az kicsit elfogadhatóbb az én szemszögemből.
3/10 A kérdező kommentje:
Legyszives kulturalt velemenyeket
2018. nov. 24. 05:24
4/10 anonim válasza:
Én nem ítélem el. Egy kicsit sem. Nyílván az ésszerű keretek közt ahogy a heterok esetében is.
Érdekes egyébként, hogy ha két férfi megfogja egymás kezét vagy megpuszilják egymást ott már sokan hangoztatják, hogy "Nem az utcára való, csinálják otthon zárt ajtók mögött" De az tök természetes, hogy egy hetero pár percekig smárol a nyílt utcán.
6/10 anonim válasza:
Engem pontosan annyira nem érdekel, mintha nem két férfi csinálná.
7/10 anonim válasza:
Pont annyira ítélem el, mint amennyire a hetero, vagy/és leszbi párokat. Semennyire!
8/10 anonim válasza:
Tőlem mindenki azzal csókolózik akivel akar.
9/10 anonim válasza:
Nem ítélem el a melegeket. Viszont hülyét kapok a nyilvános helyen smárolástól, tök mindegy milyen neműek. Ma is "szerencsém" volt egy kamasz kiscsajhoz, meg a bikájához, akik a tömött buszmegállóban szörcsögtek tíz percig egymás pofájában megállás nélkül... undorító. így szarni rá hogy mindenkit kellemetlen helyzetbe hoznak maguk körül... Azon se lepődtem volna meg ha nekiállnak dugni a tömeg közepén.
10/10 anonim válasza:
Szerintem az ilyen nyali-fali nem az utcára való, szexuális hovatartozástól függetlenül.
De ez az én véleményem.
Viszont ha te nem ilyen vagy, nyugodtan csináld, amit a heteroknak szabad, azt a melegeknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!