Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy önző aktív gáz?
Nekem vmiért izgatóak azok a videók ahol az aktív végig kedvére használja orálban a másikat. Majd végez és kész. Mintha eszköz lenne. Pl fekszik, csinálja a passzív a dolgát majd mikor végzett feláll és elmegy. Nektek bejön az ilyen? 1 ilyen aktív volt életemben de mai napig visszasírom csak elcsesztem mert hazudtam.
KORT is írjatok kérlek!
Ez nem önző aktív, hanem inkább domináns. Ha valakinek ez nem jön be, akkor nem szeret alávetett lenni, vagy nincs kémia. Nekem bejön.
Az önzőség az, mikor egy aktív fekszik, és elvárja, hogy folyamatosan szopják, meg üljenek bele a farkába. Ez nem jön be. :D
Volt önző aktivom,de legalább kiverte.
Ha ma futnékössze ilyen sráccal azt pofánbasznám de nem a farkammal.
Ha a másik fél ezt élvezi, hogy használják, az nem önzőség. Önzőségről akkor beszélünk, ha nem teszel meg olyan dolgokat, amit a passzív szeretne, mert csak a saját kielégülésed a fontos.
Én aktív biszexként nem szopok, csak azt szeretem, ha engem szopnak. Ezt minden alkalommal el is mondom a partneremnek, ha ez neki nem tetszik, akkor nem egymást keressük :) 29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!