Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hagyjam, vagy inkább "küzdjek"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam, vagy inkább "küzdjek" tovább érte?

Figyelt kérdés
Beszélgettem egy fiúval Grinderen, és én mondtam neki, hogy kapcsolatot keresek, ő pedig barátságot extrákkal de nyitott mindenre. Én pedig úgy gondoltam, hogy miért ne, elszórakozgatunk, amíg valaki komoly nem lép a képbe. Messengeren beszélgetünk egy ideje, az első találkozó után is írt, és eléggé beindultunk mind a ketten. Azonban a múlt hétvégén elment egy konferenciára, ahol volt másik fiúval, ezt a haveromtól tudom, aki szintén ott volt a konferencián. Amikor pedig rákérdeztem a második találkozó alkalmával, hogy hány pasival volt a konferencián letagadta, hogy bárkivel is lett volna. Emelett mondtam neki, hogy jövőhéten összehozhatnánk már egy komolyabb találkát, ahol a smároláson kívűl komolyabb dolog is történik, de erre azt mondta, hogy neki fontos megismerni a másikat mielőtt lefekszik vele, és kiakadt, hogy én csak a szexre megyek, meg hogy csak szexelni akarok. Az elmúlt két napban pedig én írtam neki mindig, és nagyon ritkán kérdezett vissza. Ezért fordult meg a fejemben, hogy nem is érdeklem őt, de a személyes találkozásokkor pedig teljesen beindul, és olyasmiket mond, hogy szerinte többször is megfogom d*gni. Egyszerűen nem értem, hogy most mit akar.. 19/F/Aktív.

2018. nov. 16. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát sok ilyenre készülj. Nekem van aki egyik nap azt mondja én vagyok a legjobb, másnap meg fel se veszi a telefont :D Aztán mikor újra kanos újra ír. Élőben tök normális, lehet dumálni stb, de aztán jön ez. Szóval bonyolult a fiúk lelke. Sajnos. Majd megszokod. Persze akad normális is de nehéz... A legrosszabb az ha el se mondja mi baja, így még csak ellene tenni se tudsz. :(
2018. nov. 16. 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ha úgy gondolod küzdj érte, de aki az elején ilyen az később se lesz másmilyen. Azaz csak magadnak okozol sok sok sok hasonló nyűglődést, amikor nem tudod mi van. :(
2018. nov. 16. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
29%
Keresd a srácot és találkozzatok, amikor csak tudtok. A szexet is hozd fel! ;) Másnak odadja magát, téged se hagyjon ki a jóból...
2018. nov. 16. 12:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta fejezzük be, mert a végén úgyis csak sértődés lenne belőle! Ebből arra következtetek, hogy ő is érez irántam valamit, és ettől fél, fél a kötöttségtől.
2018. nov. 16. 19:03
 5/5 Yoda m. ***** válasza:
62%

Igen, tisztelt Kérdező fiatalember, lehet, hogy fél a kötöttségtől. De az is lehet, hogy más neműre (is) pályázik, mint terád. Bármi lehetséges. Ezt nem tudhatod meg, csak akkor, ha megkérdezed... ha mered. De, még akkor sem biztos, hogy az igazat fogod megtudni. Csak azt, amit válaszol, ha válaszol egyáltalán. Arra sincs semmi garancia, hogy az lesz, amit valójában gondol.

Valószínű, sosem fogod megtudni, hogy mit akar... mit is akarhat egyáltalán: hogy jól érezze magtát Veled, vagy hogy Te jól érezd magad Vele. Vagy mindakettő?

Ugyanakkor... az még meg sem fordult a fejedben, hogy egy lány-ért küzdjél? Ha már egyszer küzdeni akarsz mindenáron. Mert hát abból akár más is lehet, mint csak csupasz szex. Vagy szerinted olyan félelmetesek a lányok? Vagy igénytelenek? Netán túl igényesek? Vagy tán nincs rajtuk semmi fogni való? Hmmmm...

Ha ezek közül bármelyiket is érzed, az még nem jelenti azt, hogy úgy is van. AZ csak azt jelenti, hogy túl keveset próbálkoztál. És talán rossz helyen... esetleg épp rossz időben...

Ezeken kéne elgondolkodnod, még mielőtt tartós (vagy alkalmi) fiú kapcsolatba kezdenél. Talán megérne egy misét... vagy mit, ahogyan szokták mondani.

Az ERŐ legyen Veled!

2018. nov. 18. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!