Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvelitek ha a pasitoknak sok előneve van?
Figyelt kérdés
Nektek mennyi van? Szeretitek lenyelni?2018. nov. 6. 19:50
1/10 anonim válasza:
nem probaltam meg de kivancsi lennek :)
2/10 anonim válasza:
Belőlem elég sok jön, ha nagyon beindultam, szinte csorog.
3/10 anonim válasza:
Valamiért az előnedvet nem igazán szeretem.
4/10 anonim válasza:
Sok előneve?? Pl Dr.? Hát nekem bejön, de tuti nem nyelném le, ha már olyan sokat tanult érte.
5/10 anonim válasza:
Nekem soha nincs. Nem jön semmi. 🤔
6/10 anonim válasza:
Nekem nem annyira sok van, de fiatal fiúkét szívesen nyelem !
7/10 anonim válasza:
nem, mert elég nehéz kimondani és megjegyezni az összeset.. max két neve legyen az pont elég
8/10 anonim válasza:
Én szeretem nagyon, attól olyan beindító illat lesz a levegőben, imádom lenyalni róla, lenyelni, úgy szopni :)
Privátot szívesen veszek ;)
22
9/10 anonim válasza:
Én is szeretem ha sok Persze akkor sperma is sok legyen
10/10 anonim válasza:
Elsőre én is arra gondoltam, hogy ilyen ifj. prof. dr. X. Y. nevű egyénekre gondolsz. :D
De viccet félretéve: nekem a sok előnedv is bejön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!