Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális hajlamokra utal transznemű emberrel szexelni?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, és volt egy szerelmem aki férfi volt.Voltak már akkor is nőies vonásai, de férfi volt. Kint élt külföldön, és beismerte magának, hogy transznemű és nővé operáltatta magát. Kis hajlamom szerintem volt a nők felé, de ami történt velem azon nem tudok kiigazodni. Megismert egy bevásárlóközpontban, és teljesen összezavart pedig heteró kapcsolatban élek. Annyira szép nő lett belőle, és titokban találkozom vele, és olyan minden mint régen. És le is feküdtem vele, és ő teljesen nő lett, de így is vonzódom hozzá. Ez a régi érzések miatt van vagy van bennem valami hajlam? Illetve fogalmam sincs mit csináljak mert még így is jobban szeretem mint a pasimat.Vagy ez csak a múlt miatt van? De otthon mit mondjak elhagyom a barátomat, az expasimért aki nő lett. Hogy tisztázzam le az érzéseimet?2018. okt. 31. 14:36
1/5 anonim válasza:
Szerintem valami hajlamod biztos van, de az is lehet, hogy csak az érzések miatt lehet.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Ő 30 éves, én 25 vagyok. Ő volt életem nagy szerelme amikor férfi volt. De mikor nőként megismertem először barátságot éreztem, de ahogy megölelt, meg beszélgettünk, moziba mentünk feljöttek azok az érzések amiket régen éreztem. Utána jött egy kíváncsisághoz hasonló érzés, hogy nézhet ki meztelenül, és mindent megcsináltak rajta. És vonzódok hozzá, jobban mint a pasimhoz. És valószínűleg mindenki hülyének tartana azért ami történik velem. De mindezek ellenére boldog vagyok vele, még mindig megtud nevettetni, olyan mintha a másik felem lenne. Nem tudom hogy miért érzem ezt azért mert régen annyira szerettem, vagy ilyen hajlamom is van.
2018. okt. 31. 17:08
4/5 anonim válasza:
Így azt gondolom, hogy biszex vagy. És mivel írod, hogy életed szerelme volt, tudja, hogy kell rád hatni. Mert ő attól ugyanaz az ember akit régen ismertél. Mivel szereted így nem zavar, hogy nő lett, mert felszínre tudja hozni benned a régi érzéseidet.
5/5 harminezer oxigén válasza:
Szia!
Te hogy tekintesz most rá? Nőként vagy férfiként? Ha még mindig férfiként tekintesz rá akkor, számodra még mindig férfi és akkor ez szerintem még mindig heteró vonzalom függetlenül attól hogy, a külsőségek mást mutatnak. Ha teljes egészében nőként fogadod el és úgy gondolsz rá mint nőre akkor lehet hogy, szexuálisan és érzelmileg vonzódsz a nőkhöz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!