Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borsodi pasikat merre lehet talalni?
Figyelt kérdés
Társkeresőn pl akik komolyabban is gondoljak es nem csak dugni akarnak2018. okt. 30. 09:29
2/8 anonim válasza:
Miskolcon próbáld meg, ott van az országban a legtöbb borsodi.
3/8 anonim válasza:
Valahol Szlovákia, Sz-Sz-B. megye és Heves megye között találkoztam velük leginkább de egy-két borsodi megforul a fővárosban, sőt külföldön is.
4/8 anonim válasza:
Borsodi vagyok, dugni akarok. Bocs. Nem én kellek neked.
5/8 anonim válasza:
Ausztráliában 12 borsodi él, ebből 8 férfi csak, és ebből 6-an heterók is. 2 meleg van de az egyik már régóta harmonikus kapcsolatban van, tehát egy meleg borsodi maradt Ausztráliában. Keresd meg hogy hol, remélem így is sokat tudtam segíteni.
6/8 anonim válasza:
A nyugati határszélben, de leginkább Mosonmagyaróváron, hisz ott a lakosság háromnegyede borsodi a maradék meg külföldi ( ukrán, szerb stb.)
szerintem itt többet találsz , mint Miskolcon :)
7/8 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló haláli:D
Adom:)!! Volt borsodiként és immáron Vas megyeiként
Bocsi 20L heteró
Egyébként töltsd le a tindert, állítsd be, hogy pasi-pasi, állítsd be a távot. Ott tuti lesznek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!