Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek a Honvédségben?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Élmények? Bármi?2018. okt. 29. 13:45
1/8 anonim válasza:
Bármilyen katonaságról is legyen szó, a melegeket nem tűrik el általában. Francia idegenlégióban pl. komoly büntetés is jár az ilyesmiért.
2/8 anonim válasza:
Mundérhoz méltatlan viselkedési forma. Fegyveres testületnél nincs helye.
3/8 anonim válasza:
Vannak, nincs velük baj, elfogadják őket.
4/8 anonim válasza:
A francia hadero talan az egyik legelfogadobb a vilagon.
Milyen buntetes jarna erte?
Milyen viselkedesforma?
Nem is tudtam, hogy a szerelem egy viselkedesi forma.
Amugy... Nezz korbe akarcsak itt :(
Sajnos rengeteg a homofob ember kicsiny hazankban. Es sajnos nem a Honvedseg a legelfogadobb kozeg.
De azert sok sikert!
5/8 anonim válasza:
Vannak. Én már szexeltem katonával. Még rendőrrel is.
7/8 anonim válasza:
"Mundérhoz méltatlan." xDDDDDDDDDDDDDDD
8/8 anonim válasza:
Kicsit offtopic, de például a náci Németországban az SA-nak a vezetője, Ernst Röhm is meleg volt, és propagálta is az SA-ban szolgáló katonák körében, mivel eléggé zárt, maszkulin közösség volt. Sokkal jobb hely lenne a katonaság így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!