Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lentebb elolvasható az egész....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balor kérdése:

Lentebb elolvasható az egész. Kisebb (13 cm) méretű farokkal mekkora esélyem van egy normális passziv fiút találni? F25

Figyelt kérdés

Igy jártam, ezt a méretet kaptam, nem tehetek róla. Eddig passziv voltam, de most már szeretném kiélni az aktiv vágyaimat is. Szerintetek van esélyem ekkora mérettel passziv fiút találni?

Csak normálisak irjanak, köszönöm :)

2018. okt. 27. 14:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%
Érdekes kérdés... Nekem lényegesen nsgyobb van, tölem mindig a méretet kérdezték meg először. Van olyan exem, aki 17 cm alatt szóba se áll senkivel. Mivel aktív vagyok, engem nem igazán érdekel, kinek mekkora, de akikkel beszéltem, mindenki azt mondta, hogy alkalmira még elmegy, de hosszú távra, monogám kapcsolatra esélytelen, mert nem tudná kielégíteni. De ahogy többen is írták, vannak akik kifejezetten a kis méretet kedvelik, gondolom a kezdő passzívak, vagy akik nehezebben tágulnak.
2018. okt. 29. 13:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem simán van esélyed találni valakit.

Ott vannak például a fiatalabbak akiknek kicsit szűk hátul. Mivel kicsit szűk vagyok ezért néha picit fáj amikor a partnerem a nagy farkát dugja belém. Ezért szeretném majd egy kisebb méretekkel rendelkező férfival is kipróbálni.

15/f

(Kérlek ne vegyétek le a fejemet. )

2018. nov. 2. 00:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én uni vagyok, de amikor a passziv szerepbe vagyok 15nél nagyobbat nem szeretem, minél kisebb annál jobb és a túl vastag se kényelmes mert én nehezen tágulok. Nekem is vékonyabb van 15össel.
2018. nov. 3. 23:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kimondottan örülnék neki,ha ezzel a mérettel dugna valaki.
2020. febr. 9. 11:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Előszöe is: Ez a magyar átlag méret. Legtöbb pasainak ehhez hasonló mérete van. Van kisebb is és nagyobb is.

Másodszor: Számomra ez az ideális méret, nem a fájdalomtól szeretnék nyögni. Nekem a 17-18+ ami nem tetszik pl.

2020. febr. 9. 11:36
 16/17 gayjano59 ***** válasza:
100%
nekem pont jó lenne a 13 cm farkad próbálj ki!
2020. nov. 15. 03:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha a srác teste szexis, vagyis vékony vagy sportos, akkor nekem tök mindegy, hogy mekkora a farka, szívesen szopom. 😊 Dugásban aktív vagyok, de még az is lehet, hogy egy kis farokba beleülnék, egyszer dugott meg egy srác egy vastag, hosszú, kőkemény farokkal, hát majd' kettészakadtam, úgy fájt. 😥
2021. ápr. 5. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!