Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lentebb elolvasható az egész. Kisebb (13 cm) méretű farokkal mekkora esélyem van egy normális passziv fiút találni? F25
Igy jártam, ezt a méretet kaptam, nem tehetek róla. Eddig passziv voltam, de most már szeretném kiélni az aktiv vágyaimat is. Szerintetek van esélyem ekkora mérettel passziv fiút találni?
Csak normálisak irjanak, köszönöm :)
Szerintem simán van esélyed találni valakit.
Ott vannak például a fiatalabbak akiknek kicsit szűk hátul. Mivel kicsit szűk vagyok ezért néha picit fáj amikor a partnerem a nagy farkát dugja belém. Ezért szeretném majd egy kisebb méretekkel rendelkező férfival is kipróbálni.
15/f
(Kérlek ne vegyétek le a fejemet. )
Előszöe is: Ez a magyar átlag méret. Legtöbb pasainak ehhez hasonló mérete van. Van kisebb is és nagyobb is.
Másodszor: Számomra ez az ideális méret, nem a fájdalomtól szeretnék nyögni. Nekem a 17-18+ ami nem tetszik pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!