Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg/bi tini fiúk ti hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg/bi tini fiúk ti hány évesen szexeltetek először? Illetve mikor vállaltátok fel hogy nem heterok vagytok?

Figyelt kérdés

Én még nagyon nagyon fiatal vagyok, viszont már nagyon vágyom a szexre és minél hamarabb kipróbálnám ha lenne partnerem.

Nem gáz ha valaki bőven 18 alatt elkezdi?

2018. okt. 25. 10:47
 1/8 A kérdező kommentje:
Van esetleg valaki fiatal (13-16) hozzam hasonló helyzetbem
2018. okt. 25. 10:48
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Lánnyal 16 évesen fiúval 18 de nem tudja senki és csak nagy ritkán vagyok fiúval
2018. okt. 25. 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Én 15-16 évesen voltam biztos benne, 17 évesen kezdtem felvállalni. Lassan 19 vagyok de még nem volt senkim és nem voltam senkivel
2018. okt. 25. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Lánnyal 19, fiúval 20, és azóta is csak fiúval 😁 de nem tervezem elmondani a dolgot se családban se máshol

22/m

2018. okt. 25. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég fiatalon kezdtem, de csak orálisan és kézzel. (Légyszi ne írjatok ismerkedés céljából! )
2018. okt. 25. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen már sejtettem, hogy a fiúkat is szeretem, behazudtam magamnak, hogy bi vagyok. 15 évesen orálisan kielégítettem pár lányt, meg volt ez az, de nem szexeltem soha egyikkel sem. 16 évesen elkezdtem keresgélni, de senki értelmeset nem találtam, aztán jött egy olyan, hogy egy általános sulis osztálytársammal meg egyik barátnőmmel volt kölcsönös orál. 17 évesen rájöttem, hogy nem tetszenek a lányok, tehát hogy meleg vagyok. Akkor egy ideig nemis kerestem senkit, aztán idén, 18 évesen, először próbáltam ki rendesen a dolgokat egy pasival. Még anált nem mertem bevállalni😀. Mindvégig a legjobb barátnőim mellettem álltak, és szerettek olyannak, amilyennek épp akkor vallottam magam😂
2018. okt. 25. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

11 évesen bele estem egy srácba 13 éves korom körül tudták rólam páran és a szüleim, 15-16 évesen már nagyon nyíltan kezeltem és még az évben (tehát 16 évesen) voltam többször fiúval (az akkori barátommal).

Szerintem attól függ, hogy miként. Halottam olyant is hogy 14 évesen egy random emberkével megdugatta magát és azt se tudja mi a neve, ez szerintem gáz. Ha viszont szerelemből veszti el fiatalon valaki akkor teljesen elfogadható mert nem valószínű hogy hülye felelőtlen és átgondolatlanul csinálná.

2018. okt. 25. 23:26
 8/8 anonim ***** válasza:
91%

Nem gáz szerintem, persze nem ész nélkül kell, de én mpst lettem 14 és van párom is, aki egyébként jóval idősebb nálam (26) és elég messze lakik és dolgozik, de viszont nagyon szeretjük egymást, ami lehet hogy furán hangzik, de ez akkor is így van, és már szexeltünk is, nagyon élveztem vele, nagyon csodálatos volt.

Ha van kérésed vagy kérdésed nyugodtan felteheted privát üzenet formájában, szívesen válaszolok

Nem vagyok kamu!

2018. okt. 26. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!