Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/bi tini fiúk ti hány évesen szexeltetek először? Illetve mikor vállaltátok fel hogy nem heterok vagytok?
Én még nagyon nagyon fiatal vagyok, viszont már nagyon vágyom a szexre és minél hamarabb kipróbálnám ha lenne partnerem.
Nem gáz ha valaki bőven 18 alatt elkezdi?
Lánnyal 19, fiúval 20, és azóta is csak fiúval 😁 de nem tervezem elmondani a dolgot se családban se máshol
22/m
11 évesen bele estem egy srácba 13 éves korom körül tudták rólam páran és a szüleim, 15-16 évesen már nagyon nyíltan kezeltem és még az évben (tehát 16 évesen) voltam többször fiúval (az akkori barátommal).
Szerintem attól függ, hogy miként. Halottam olyant is hogy 14 évesen egy random emberkével megdugatta magát és azt se tudja mi a neve, ez szerintem gáz. Ha viszont szerelemből veszti el fiatalon valaki akkor teljesen elfogadható mert nem valószínű hogy hülye felelőtlen és átgondolatlanul csinálná.
Nem gáz szerintem, persze nem ész nélkül kell, de én mpst lettem 14 és van párom is, aki egyébként jóval idősebb nálam (26) és elég messze lakik és dolgozik, de viszont nagyon szeretjük egymást, ami lehet hogy furán hangzik, de ez akkor is így van, és már szexeltünk is, nagyon élveztem vele, nagyon csodálatos volt.
Ha van kérésed vagy kérdésed nyugodtan felteheted privát üzenet formájában, szívesen válaszolok
Nem vagyok kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!