Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki pénzért szeretkezett valakivel?
Figyelt kérdés
Ebbe beletartozik az aktív/passzív, orális és az anális szex is. Vagy esetleg ti fizettetek valakinek, hogy feküdjön le veletek.2018. okt. 22. 19:31
1/14 anonim válasza:
még nem, de lehet kipróbálnám..
2/14 anonim válasza:
Még én sem de kipróbálnám.De csak orál! ;)
22/f
3/14 anonim válasza:
Egyszer, egy negyvenes férfival, százezer forintért. 19/f/passzív.
5/14 anonim válasza:
Én sokszor fizettem, mert csunya vagyok és mostmár idős is. Most szoptam le egy 21 éves srácot 15ezerért. A planetromeón találtam.
6/14 DominikX válasza:
Engem sokszor kerestek meg. Gondolom a fényképeken látják, hogy elavultabb telefonom van, ezért rám szoktak irni, hogy szívesen megveszik a legujabb modellt amennyiben... de inkább vennék gombos mobilt( ha csak arra futná) minthogy lefeküdjek bárkivel is.
21/F
7/14 anonim válasza:
Még nem de kiprobálnám. Izgat a dolog.
8/14 anonim válasza:
Még nem volt ilyen, de helyes fiatal srácnak lehet én is fizetnék hogy leszophassam :)
9/14 anonim válasza:
Szoptam már pénzért, többször is :D
10/14 anonim válasza:
Én csinálnék valamit pénzért
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!