Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan piszoár budapesten ahol nincs elválasztó?
Látom itt mindenki nagyon kemény, de a való életben kb semmi sem történne ha rajta kapnának. Főleg ha csak meglesed és nem bámulod folyamatosan, ez szerintem már véletlenül is előfordult minden férfival.
Ha az a terv, hogy odaállsz valaki mellé és feltűnően bámulod a szerszámot, az baromi kellemetlen és bunkóság. Meleg vagyok, de így sem tetszene.
Én meleg vagyok, szeretek szexelni, alacsony ingerküszöböm van, s már attól merevedésnek indul a farkam, ha meglátok egy férfit, aki bejön.
De nekem ez a wc dolog mindig idegen volt, s soha nem fordult meg a fejemben a leskelődés.
Én wc-re a dolgomat elvégezni járok, s kifejezetten örülök, ha nincsenek bent, vagy nagyon kevesen, s azok se mellettem állnak.
Egyébként három éve a Westendben (ahol van elválasztó), egy férfi mellém állt és feltűnően megnézte.
Nem vagyok prűd, s szégyenlős se, de eléggé felháborított a dolog. Egyfajta zaklatásnak éltem meg.
40-es vagyok, a budaörsi Tesco is "kiesett" mert holnapig megy oda kelenföldről busz.
2020 július 1.-től szűnik meg és engem rohadtul bosszant, mert sokszor igénybevettem a járatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!