Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex két fekete sráccal?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet hogy megismerkedtem ebben a félévben egy fekete sráccal akiről kiderült hogy meleg és bejövök neki. Igazából már vele volt szex azóta, de nemrég előhozakodott azzal hogy egyik ismerősével szeretnének csinálni egy hármas és én lennék csak passzív. Kicsit aggódok mert elméletileg a másik srácnak nagyobb mint akivel már voltam. Van valakinek tapasztalata többesben, esetleg fekete fiukkal?2018. okt. 22. 16:56
11/13 anonim válasza:
:D ez a tokeletes recept a hiv fertozesre
12/13 anonim válasza:
Szerintem se hagyd ki, én is benne lennék simán :3
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!