Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rendszeresen használok dildót, akkor könnyebb lesz az első anális szex?
Figyelt kérdés
Egy éve van egy normál méretű dildóm, nyár óta heti 2-3x használom. Most jutottam el oda, hogy már igazi pénisszel is csinálnám.
Privátra is válaszolok.
22/F/bi
2018. okt. 19. 15:37
1/4 anonim válasza:
igen könnyebb. én még azt vettem észre, hogy szex előtt közvetlenül is érdemes használni, pl 1-2 órával előtte. Viszont nem érdemes túlhasználni, mert akkor nem fog elég szűknek érezni az aktív fél, de ahogy írtad a normál méretű még nem befolyásolhatott nagyon :) jó szexelést ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :D
Mikor így szex előtt használod ki is vered mellé?
2018. okt. 19. 17:09
3/4 anonim válasza:
dehogy, kiverni nem kell, akkor nem fogsz vágyni annyira a szexre, szex előtt soha ne verd ki már, ha lehet még aznap se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!