Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi izgat fel a legjobban?

Apa komplexusom van szóval ha apának hívhatom ha caapkodja a fenekem és picimnek hív mwg ha azt mondja hohy rossz voltam és picit húza a hajam
Passzív

A szenvedély. Ha látom rajta (a páromon), hogy bármi, amit tesz vagy csinál, azt őrületes szenvedéllyel teszi és majd' megőrül értem. :) Nem csak azért teszi, mert most éppen egy laza szexhez van kedve (amúgy az is jó), hanem azért, mert annyira kíván, hogy alig tudja visszafogni a gyeplőt. :)
Bármi, amit tesz, ha azt szenvedéllyel teszi (nem fáradtan vagy megszokásból), az engem is nagyon fel tud húzni. Egy szenvedélyes csókolózás, egy szenvedélyes orál, egy szenvedélyes dörgölőzés, csúszka, frottage, egy brutál jó rimming, egy dinamikus, vággyal teli szex, bármi... :) Ez nem csak egy fokkal kapcsol feljebb. ;-D
(Uni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!