Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi izgat fel titeket a legjobban?
Figyelt kérdés
Elsősorban férfiak válaszát várom. Mivel tud a barátnőtök felizgatni titeket annyira (akár egy séta=randi közben) hogy alig bírjátok ki hazáig? Gondolok itt apró érintésekre,gesztusokra vagy illatra, öltözetre..Jöhet bármi! Írjatok!!:)2018. júl. 17. 13:42
1/5 anonim válasza:
Elég a puszta jelenléte. Pontosabban elég lenne, ha lenne.
2/5 anonim válasza:
Olyannál akit szerettem még 8 év után is megéreztem ez illatát és végem volt. De szerintem úgy együtt mind amit mondtál. Ha én együtt vagyok valakivel, akkor alapvetően folyton kívánnám és nyilván ha együtt vagyunk, akkor amiket írsz azok mindig megvannak. Szóval én mindig így voltam, hogy alig várom, hogy hazamenjünk. Van úgy, hogy néha tényleg gyötrelem, mert alig bírja ki az ember, hogy ne tegye helyben magáévá.
3/5 anonim válasza:
Ide lehet írni, akinek nincs barátja és ő maga pedig nő nemű, és 18-at betöltötte már.
Kizáró ok: 26 felett vagy, beképzelt vagy, nem létezel :D
Előnyök: magasság, természetes megjelenés.
Ugyan itt nyaralótársat keresek egy nő személyében.
u.i: Balatonra mennénk, és úgysem mertek írni :D
21/ffi
4/5 anonim válasza:
Egyszer nyáron sétáltunk a volt csajommal aki szoknyában volt, amikor be kellet menni allé plázába mondván, hogy nagyon kell pisilnie. Aztán átmentünk a feneketlen tóhoz ahol egy félreeső helyen leültünk. egyszer csak felpattant és mondta, hogy csukjam be a szemem. A fülembe súgta, hogy igaziból nem is kellet pisilnie és az orrom alá nyomta az illatos bugyiját. Újra a fülembe súgta, hogy fogd meg milyen nedves vagyok! Hát alig bírtam ki hazáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!