Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit érez irántam, én már nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez irántam, én már nem tudom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb fél éve megismertem egy negyvenes férfit,de csak két hete jöttünk össze igazán. Azt éreztem,ő lesz az igazi. Az első három nap után szeretkeztem vele,de rossz volt.Volt még egy szeretkezés, mindkettőt ő erőltette. Egyiknél sem állt fel a farka,kicsit sem,nem hagyta magát kényeztetni sem,csak ő engem.Nekem ez nem volt jó,lelkileg . Azon kívül állandóan csüngene rajtam, sír,ha nem akarok vele lenni , sok mindent nem mond el a múltjából,és öngyilkos is akart már lenni.Még hely sincs ahol nyugodtan találkozhatunk,mert idős szülőkkel lakik. Mit tegyek, mert kedves, aranyos,de egyáltalán nem érzem,amit elsőre, sőt, már inkább szakítanék.De félek, hogy megöli magát.És ha nyomul,akkor nincs szívem nemet mondani,mert látom, depis lesz azonnal. Szex viszont egyáltalán nem jó vele. Én 22 éves vagyok, és nem erre vágytam, csalódtam. Nehéz ebből kijönni? Vagy nem is lehet? Milyen lelke van egy ilyen negyvenes férfinek, aki ennyire függő és képes a munkahelyem előtt órákig téblábolni,hogy lásson akárcsak egy percre?
2018. okt. 3. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Én azt mondanám, ne találkozz vele többé, nem fogja meg ölni magát, habár én azt tenném ha negvyen évesen a szüleimmel kéne élnem.
2018. okt. 3. 09:39
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

Hidd el, nem éri meg magadat tönkre tenni. Számos olyan ember van, akik érzelmileg zsarolják a másikat, csak azért hogy ne hagyják el őket. Az öngyilkossággal való fenyegetőzés is, a legtöbb esetben csak figyelem felkeltés a szeretet igényléséhez.

Nézd, aki öngyilkos akar lenni (valóban elhatározta), az úgy is az lesz.

Tudom, hogy a szakításhoz sok erő kell. De nem lehetetlen.

22 éves vagy. Fiatal. Nem egy negyvenes férfi kielégülésének eszköze kell, hogy legyél.

Gondold át, hogy mit adott neked a kapcsolat, és mit vett el. Ha több a negatív érzelem, akkor lépj tovább. Hidd el, jobb lesz :)

2018. okt. 3. 10:02
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Szia

Én is jártam hasonló cipőben :-( (20 év kor különmbség)

Dobd azonnal, kiakar sajátítani csak, tárgyává akar tenni, ne engedj neki én is nagyon nehezen mondtam ki azt, hogy vége

De hidd el nagy kő fog leesni a szívedről

Hajrá, sok sikert, éld az életed :-)

2018. okt. 3. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:
:) gyere át hozzám :D
2018. okt. 4. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!