Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg nem próbálja ki valaki a saját nemével, addig nem tudja biztosan hogy meleg e vagy sem?
Egy nem melegnek nincs szüksége ilyenre.
Viszont ha te ezen gondolkodsz, akkor meleg vagy.
Velem is ez volt, de ez általában biszexeknél, illetve azoknál van akik elnyomjak (mind2 en vagyok).
Sok év után jöttem rá, hogy mind2 nem vonz sex-érzelmileg is!
De a saját nememhez jobban vonzódom (80%-20%) valahogy így tudnám leírni, ettől függetlenül passziv vagyok, szóval jó volt a genetikai mixerem, de semmi nőiesség, nem íródik le, de csaj részről meg dominánsabb egy kicsit, habár ez a másik részről is igaz, szeretem ha irányítók egy kicsit passzívként.
És erre úgy jöttem ra, hogy többször kipróbáltam mind kettő oldalt szex /érzelmi megnyilvanulasban is.
Remélem tudtam segíteni ☺️
Ha még nem ettél szart, honnan tudod, hogy nem finom?
Meleg vagyok, de aki vágyik a saját nemével való szexre, azt szerintem érdekli a dolog, aki nem, azt meg nem. Ez most olyan ráerőltetésnek tűnik a kérdező részéről, ami miatt teljesen jogosan érhetné támadás a melegeket, nem melegek részéről, ha a kérdező felfogása lenne az általános
Ez orbitális hülyeség
Aki undorodik a saját nemével való érintekzéstől, az minden bizonnyal hetero.
Aki gondolkodik rajta, hogy ki kéne próbálni azonos neművel, az minimum bi, de inkább homo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!