Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a reakciód ha egy közeli haverodról akivel jóban vagy évek óta kiderülne hogy meleg?
Figyelt kérdés
2018. szept. 28. 02:13
12/20 anonim válasza:
Ha olyan barát lenne aki tetszik akkor beprobálkoznék nála.
13/20 anonim válasza:
Milyen közeli kapcsolat az, hogyha nem is sejtettem eddig? Hát nem örülnék neki.
14/20 anonim válasza:
Csak annyit mondanék,hogy üdvözöllek köztünk,nekem is bejössz.
15/20 anonim válasza:
Azt hittem ez a kérdés heteróknak szól, bssza meg
16/20 A kérdező kommentje:
#16 igen legfőképpen nekik
2018. szept. 29. 21:06
17/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek szól a kérdés
2018. szept. 29. 21:06
18/20 anonim válasza:
Akkor vagy heteroszexuális kategóriába kellett volna fel tenned a kérdést.
Vagy pedig jelezd hogy"első sorban heterok válaszát várod"
20/20 anonim válasza:
"Minden kapcsolatot megszakítanék vele. Többé nem ismerném."
Én örülnék melegként neki hasonló szituban, mert innentől tudnám hogy te sosem voltál a barátom és egy kétszínű ember vagy, aki mellett sosem lehetek igazán őszinte, mert emiatt képes valakivel megszakítani kapcsolatot. Tudom furcsán hangozhat, de akár egy coming out is jó tesztje egy baráti kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!