Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első análnál mire kell figyelni?
Sziasztok!
19 eves vagyok, lassan 1 eve vagyok egyutt a baratommal, es azt erzem, hogy itt lenne az ideje kiprobaljunk az anal szexet. Ezelott sosem csinaltam, es kicsit felek, mert a baratom sem hosszusagra, sem szelessegre nem mondhato atlagosnak. Mit kellene elotte tennem ?
Micsoda Arany János-i magasságok az elsőtől!
Kicsit pironkodva írom, mert én soha nem leszek ilyen Kazinczy-díjas: beöntés, ujjazás, finom tágítás, esetleg plug használata. Semmiképp ne ajtóstúl a házba, az óvatos lépések politikája a nyerő. F-38
Sikosító, paraffin olaj, vagy valami nem irritáló krém, hogy csússzanak a dolgok. A popit simogatni ujjazgatni lassan sokáig, és csak óvatosan hatolni az "ismeretlenbe" a cerkát még óvatosabban vezetni be, és a mozgásokat is lehet első alkalommal minimalizálni.
A legfontosabb a megbeszélés, kontaktus, gyengédség, és ha fáj, érzékeny nagyon akár elnapolni sem veszteség. Holnap lehet folytatni! (vagy folyatni? :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!