Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kezdő srácok, nektek mi a fontos?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő srácok, nektek mi a fontos?

Figyelt kérdés
Én is kezdő vagyok és nekem pl csak a test és nem az arc. Azonban csomóan arc nélkül semmit se akarnak. Én meg nem akarom kiadni. Meg amúgy se lényeg szerintem. Én vagyok csak így vele. Én csak szexhaverságot keresek és szerintem abban nem az arc a lényeg.
2018. szept. 25. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
98%
Ha csak szexhaverságról is van szó, attól még nekem kell, hogy szimpatikus legyen arcra is valamennyire.
2018. szept. 25. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
96%

Pedig de. Az arc nagyon lényges. Tudat alatt.

Ellenkező esetben megtenné egy szaxbábu is.

2018. szept. 25. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
Én értelek. Nekem is a test és a farok a döntő. Arcra úgy a helyes, hogy legyen szimpi. Tehát ne legyen unszimpatikus. De az nem azt jelenti, hogy be kell jöjjön. Értitek mire gondolok. A többiek is így értik szerintem. NEM?
2018. szept. 25. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az arc tesz igazán széppé. Egyszer taliztam egy pasival akinek a farka és a teste szép volt, de mikor megláttam hogy néz ki arcra igazából, majd elhánytam magam. Inkább elmentem minthogy egy rossz élményem legyen, mert szex működik ilyennel, de utána meg undorodom tőle. Egyszer feküdtem le csúnya pasival jó testel húsos nagy farokkal aztán úton hazafelé végig köpdöstem, és azon agyaltam hogy tehettem meg. Szóval a szexuális izgatottság sok mindenre rávisz, de néha nem árt használni az agyadat is. De ha te neked nem számit, hogy szép vagy csúnya pasival fekszel le, hajrá csináld ami neked jól esik.
2018. szept. 26. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!