Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik együttélnek. Mit hazudtok a munkahelyen, miért laktok férfival?
Figyelt kérdés
2018. szept. 17. 17:42
1/12 anonim válasza:
Mi van? A munkahelynek semmi köze, hogy kivel, hogyan élek.
2/12 A kérdező kommentje:
De kénytelen vagy hozzászólni a kollégákhoz. Látszik hogy még gyerek vagy.
2018. szept. 17. 17:57
3/12 anonim válasza:
De miért kéne beszámolni arról, hogy ki vár haza?
Amúgy meg, régi haverral közösen béreltek/vettetek lakást, mert így olcsóbban kijöttetek és kész.
4/12 A kérdező kommentje:
A munkahelyen m8ndennkiderül. Van e valakid stb. Főleg ha abban a városban is kaksz.
2018. szept. 17. 18:09
5/12 anonim válasza:
Ha úgyis minden kiderül, mi értelme hazudni? Ha valamit cikinek érzel és tagadod, akkor mások is annak fogják tartani.
Miért kellene beszámolnod a kollégáknak, hogy kivel élsz együtt? Ha ezt nem bírod titokban tartani, hidd el az okát sem fogod tudni.
6/12 anonim válasza:
Én lakótársként emlegetem a barátomat a munkahelyemen, és ha kérdezik, azt mondom, hogy nincs barátnőm (ami ugye igaz is :p ).
7/12 anonim válasza:
Nem hazudok semmit, páromként emlegetem és ha valaki barátnőmnek hívja kijavítom. Szóval már mindenki felfogta és nem barátnőzik le.
8/12 anonim válasza:
Az előző munkahelyemen volt ilyen problémám, de megfogattam ha máshová megyek dolgozni nyiltabb leszek. Be is tartotam a magamnak igeretet, igy most nyiltan felválalom, hogy fiúval élek és bármilyen meglepő is de mindenki elfogadja és nincs senkivel ezzel kapcsolatban problémám.
9/12 anonim válasza:
Szerencsére nem dolgoztam olyan helyen, ahol hazudnom kellett volna ezzel kapcsolatban.
10/12 anonim válasza:
Én valószínűleg azt mondanám, hogy lakótárs vagy albérlő. Szerintem az én munkahelyemen sem "örülnének", ha bejelentenék egy ilyet. Persze az én részemről nem kötelező örülni neki az ő részükről meg nekem nem kötelező ott dolgozni :) Sajna nem mindenhol annyira megértőek az emberek, mint amennyire sok helyen hallani lehet. Bár én már annak is örülnék, ha simán csak leszarnák, és nem foglalkoznának vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!