Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk, előfordult már veletek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, előfordult már veletek, hogy egy este több férfit is kielégítettetek orálisan, csakis a cumizás élvezete kedvéért?

Figyelt kérdés
Velem már többször.
2018. szept. 14. 09:57
 1/9 A kérdező kommentje:
Annyira szeretem ha hosszú percekig tele van a szám!!!!
2018. szept. 14. 09:59
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Fújj. Nem. Nem tudom egyesek miért feltételezik mindem homokosról, hogy hedonista, és full erkölcstelen életet él.
2018. szept. 14. 10:15
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Volt de olyan részeg voltam hogy szopni se tudtam normálisan csak lefeküdtem és baszták a számat meg a seggem. Még egyszer azért ennyire nem akarok lealjasodni mert az elmondások alapján többen óvszer nélkül basztak. Csak szerencsém volt, hogy nem szedtem össze semmit. Kb alig tudtam magamról.
2018. szept. 14. 10:36
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Igen, már voltam így.
2018. szept. 14. 10:40
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Még nem.De benne lennék. ;)
2018. szept. 14. 12:03
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
igen
2018. szept. 14. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár ki nem elégültek, de volt már olyan, hogy egy este 4 faszt leszoptam. :D És csak cumi volt, tehát térdeltem és tettem a dolgom.
2018. szept. 14. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Még nem sajnos, de nagyon vágyom rá :))
2018. szept. 15. 09:54
 9/9 anonim válasza:
100%
Jó lenne ha végre én a kb 18-19 centis,előre görbülős,lógós zacsisommal tele nyomhatnám fehérrel egy fiatal cuki lehetőleg hosszabb hajú fiúka száját.:))
2018. szept. 16. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!