Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok az is elélvez akit tolnak?
Figyelt kérdés
mert én nem élvezek el attól ha a popsimba dugnak, csak attól ha én dughatok valakit2018. szept. 12. 17:11
1/7 anonim válasza:
Én pont ilyen srácot keresek,aki el tud élvezni tőle.
2/7 anonim válasza:
S jól dugnak, prosztatád is izgatva van?
Amúgy meg akkor keres olyat, akit te dugsz!
3/7 anonim válasza:
Amikor dugnak vert magadnak vagy kérd meg a partnered fogja ő
4/7 anonim válasza:
Én van, mikor elmegyek, csak attól, hogy dugnak, nem mindig sikerül.
5/7 anonim válasza:
Igen. Mondjuk én aktív vagyok, szóval csak dugni szoktam, de a párom el tud élvezni attól, ha dugom. :)
6/7 anonim válasza:
barátomnak végig áll kötbe ha dugom és el tud élvezni ő is közbe
7/7 anonim válasza:
Rá kell segíteni kézzel vagy magamnak vagy a páromnak, de akkor is sokkal intenzívebb az orgazmus, mint aktívként. Unik(ornisok) vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!