Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek között arányokat tekintve tényleg több pedofil/efebofil van, mint a heterók között?
Én úgy gondolom igen, és 3 dologgal tudnám ezt alátámasztani:
1) a hírekben mindig vagy kisfiú vagy kislány áldozatról beszélnek kb. 50-50%-ban, pedig a melegek-heterók aránya messze nem 50-50%...
2) érdemes megnézni mi megy randi.gay-en: egy újonnan regelt tinire naponta ráírnak 10-en, míg egy 20onévesre/30asra alig, és akik azokra rá is írnak, 2x annyi idősek...
3) sok meleg kamasz korában elfojtja a vágyait, és általában csak felnőtt korában kezd "meleg életet élni", így hiányozhatnak neki a gyerek/tini évek, ezért lesz nagyobb esélyjel pedofil/efebofil is...
Ezt nem hinnem. Sokszor fiatal társakat keresnek, de nem 14-15 alatti.
Nagyon sok kislány lesz pedofilia/efebófilia áldozata. Ott pedig egyértelmű, hogy hetero férfiak követik el.
Jó tudom arányokat kérdezel, de ahhoz pontos számokat kellene ismernünk.
Bocsanat előző hozzászólában összekevertem a efebofiat a hebefíliával.
Miután az efebofilia a 15-19 éves korosztályra való tartós nemi vonzalmat jelenti jóval idősebbek részéről.
Jajj, kényes téma, és végre valaki meg meri kérdezni! :)
Szóval... :D
A jelenlegi "mérések" szerint több az olyan eset, amelyek esetében kiskorúakon szexuális bűncselekményt valósított meg homoszexuális férfi vagy nő, és amely bűncselekményekből büntetőeljárás is született. De minden egyes erről szóló tanulmányban/cikkben szerepel, hogy a heteroszexuálisok által elkövetett olyan kiskorúak ellen elkövetett szexuális bűncsélekmények számához képest ez valószínűleg elenyésző, csak épp büntetőeljárás csak az esetek töredékében születik ilyenkor. Merthogy a leggyakoribb a családon belüli dolog, és elég ritkán jelenti fel egy kislány az édesapját/kisfiú az édesanyját. Én magam is jóval több olyan emberrel beszéltem, akit a heteroszexuális szülei, hozzátartozói vagy barátai bántalmaztak szexuálisan, mint olyannal, akit homoszexuális ember. (Igen, nem részletezendő okokból érintkezésben vagyok ilyen emberekkel.)
Így a kérdező gondolatával nem értek egyet, most pedig egyenként felhoznék néhány ellenérved a te állításaidra.
1) Nem csak férfiak követnek el szexuális erőszakot, és a nők sem kizárólag kisfiúkon. Valamint a hírekre ilyen szempontból nem szabad adni. Ez örök probléma, hogy a média valamiért nem fordít elég figyelmet a heteroszexuálisok szexuális bűncselekményeire, mert az nem növeli kellőképp a nézettséget, csak ha elképesztő kegyetlenséggel követték el.
2) Azért egy 16-18 éves tinire már egész másképp kell ilyen szempontból tekinteni. Azért is különbözik a pedofília és az efebofília, mert nem ugyanaz egy védekezésre képtelen gyermek és egy önálló akarattal, számításba veendő fizikai erővel rendelkező kamasz. Másrészt én azt látom, hogy a fiatalok ilyen téren nem csak a melegek között "felkapottak", hanem a heterok között is. És így volt ez régen is, csak ma már jóval nyíltabban kezeljük ezt.
3)Kamaszkorban nem csak közülünk fojtják el sokan a vágyainkat. Sőt...
Szóval nem értünk ugyan egyet, de abszolút civilizáltan egy nagyon kényes témáról mertél nyíltan kérdezni, amiről én azt gondolom, dicséretes dolog! Köszönöm! :)
17/passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!