Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Letoltottem a grindrt, es meglattam a tesom rajta. Gyors letoroltem a profilom, mivel nem akartam, hogy meglassa. Tisztaban vagyok a szexualitasaval, amirol o egyebkent nem tud, de en nem szeretnek elobujni, de viszont szeretnek ismerkedni. Planetromeot is probaltam, de ott is megtalaltam😂 tudtok valami megoldast a coming outon kivul?

2018. szept. 4. 23:08
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Egy nagyon pepecselős módszer van rá romeon ha még nem javítottak ki
2018. szept. 4. 23:35
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Hisz csak tiltsd le. Utána nem fogjátok egymást az appokon látni.
2018. szept. 5. 01:03
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem miért kell ebből ekkora ügyet csinálnod... Mennyivel egyszerűbb lenne neked is, ha megmondanád neki, hogy tudod, hogy az mert megtaláltad fent, és akkor utána te is normálisan fogsz tudni ismerkedni anélkül, hogy attól félnél, lebuksz előtte...
2018. szept. 5. 02:07
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Huzd jobbra, hatha match lesz😋
2018. szept. 5. 07:49
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok??
2018. szept. 5. 11:52
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, a letiltós módszer szerintem megteszi majd😀

Én 18 ő 25, de nem értem miért számít🤷🏼‍♀️

2018. szept. 6. 23:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét testvér meleg? Az kemény.
2018. szept. 7. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az eddig okés, hogy letiltod, de ha netán létrehoz egy új regisztrációt, akkor megint csak összefuthattok.
2018. szept. 7. 20:13
 9/9 anonim válasza:
92%
Tudom nem annyira ide tartozik de írok valakinek és egyszerűen utána úgy ír mintha nem is látná ráadásul nem is írja az üzeneteknél amit írtam h látta de ő ír tovább ez miért van? légyszi válaszoljatok mert nagyon fontos
2018. szept. 9. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!