Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok kiigazodni rajta, szerintetek mit csináljak?
Tetszik a suliból egy srác, sokáig jóban voltunk, haverkodtunk és időközben belé szerettem, de idén augusztus elején úgy döntött, hogy valamiért letiltott mindenhonnan. Nem értettem, smsben megkéreztem, hogy miért tette, de ott sem magyarázott el semmit, csak annyit, hogy "más világban élünk". Aztán a legjobb barátom rákérdezett -mert segíteni akart-, hogy "mi van velem(mármint én)", meg elmesélte neki, hogy megbántott engem, de neki csak ennyi volt a válasza: na b**dmeg. Emiatt a legjobb báratom azt tanácsolta, hogy ne foglalkozzak vele, mert egy nem fogad el engem és nagyképű. Tegnap sulikezdésnél viszont próbált kapcsolatot teremteni velem, de rá sem hederítettem és ma velem nem próbált kontaktust keresni... kívül, belül meg összeroppanok, úgy érzem, hogy összeroppanok, annyira fáj minden, fáj ahogy bánt velem, fáj ahogy próbálom hidegen hagyni, fáj hogy felfogta és így válaszol rá, fáj hogy úgy érzem életem egyik legfontosabb emberét így elveszítettem, és a szülinapomon se köszöntött meg, ami egy hete volt. Dühös vagyok, hogy csak így lerázott, majd úgy tesz, mintha mi sem történt volna, de roppantul hiányzik mindene belőle, úgy érzem, hogy ő életem párja, akit nem kell szégyellnem, vele mindent megoszthatok és ezt történt. Voltam már többször is szerelmes és volt már szerelmi bánatom, de ez fájt a legjobban.
Én 18/f, Ő 19/f
Megértem és sajnálom
Szerintem hagyd ezt a fiút mert nagyon bunkó volt és megbántott
Biztos találsz egy sokkal aranyosabb fiút hidd el!!
*amúgy lehet, hogy a múltkor pont magyarázatot akart adni
Ja és amúgy lehet, hogy ő nem is meleg , és azért tiltott le, mert észrevette, hogy úgy közelitesz felé.
Az nem lehet, hogy Ő csak most konstatálta, hogy te extrákat is szeretnél, nem csak a barátságát?
Tudják rólad, hogy szerelmes lehetsz egy fiúba (is)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!