Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haveromról tegnap kiderült hogy meleg Szerintetek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
De jol is esett csak fura volt...most meg azzal zaklat folyton hogy kene folytatás és mióta tudom azóta közvetlenebb es valamelyiknap ki is verte nekem, de mar mikor odajutottunk hogy en vertem volna ki neki egyből elundorodtam. Szerintetek hetero vagy biszex vagyok mert a szexet es a kapcsolatot csak lányokkal tudom elkepzelni? De jol esett de nem biztos hogy szeretnem tobbet de o folyton ezzel zaklat hogy jo lenne meg egy alkalom2018. szept. 1. 12:41
1/9 anonim válasza:
Szerintünk is! Azt csinálsz vele, ami jól esik. Ettől még nem vagy meleg. Ha a zacsi tele, ő szívesen kiüríti neked! Ha meg van csajod akkor azzal kefélsz. A világ alapjában biszexuális. Emberek állatok, minden. Csak az ellenkező nem az, ami igazán vonz. Nem kell ezt túlreagálni! Éld az életed!
2/9 anonim válasza:
Érdekes, amit írsz : valamelyiknap ki is verte nekem, de..."
Valamelyik nap kivrrte neked, viszont csak tegnap derült ki róla, hogy meleg.
Ezek szerint eddig pusztán felebaráti szeretetből izgatta a farkadat?
És - ezek után - TEGNAP mégis hogy derült ki??
3/9 anonim válasza:
Hát szerintem.... kamu a kérdés
4/9 anonim válasza:
"valamelyiknap ki is verte nekem.."
"Szerintetek hetero vagy biszex vagyok?"
Nem tudom,hogy hogy a francba lennél,úgy mégis heteró??!
Még a végén kiderül,hogy az a heteró viselkedés,ha a haverral egymás faszát verjük ki..Akkor szerinted mit csinálnak a bu zik?
6/9 anonim válasza:
"De jol esett de nem biztos hogy szeretnem tobbet"
Szerintem igenis többet szeretnél még, csak még kicsit zavarban vagy. Hívd át még ma mobilon és csináljátok azt, ami jól esett.
7/9 anonim válasza:
Valóban érdekes eset, mihelyt viszonozni kellene valamit, de te csak magaddal foglalkozol. Mi lesz, ha női partnered lesz, őt sem fogod kielégíteni ?
8/9 anonim válasza:
Én nálad tovább mentem. Én nagyon szeretek szopni, spermát nyelni és szeretem, ha dugnak. De nem vagyok se meleg, sem biszex. A fentebb felsoroltak mind nagyon izgatnak és élvezem őket, de a saját nemem, mint olyan, egyáltalán nem. A kötet szeretem, egy nővel tudom elképzelni azt, hogy leélem az életem, de(és itt mindenkitől elnézést kérek, de nem tudom jobban megfogalmazni) egy férfira a barátságon, haverságon túl, csak egy élő szexuális segédeszközként tudok tekinteni, akivel a fentebb ecsetelt vágyaim ki tudom elégíteni. Erre azt szokták írni hogy heteroflexibilis. Nem biztos, hogy te is ilyen vagy, vagy ilyen leszel, de szerintem olvass utána, hátha okosabb leszel.
9/9 anonim válasza:
Nem kötet, nőket, bocsi, nem tudom hogy sikerült így elírni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!