Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogtok kövezni, de bizony létezik, és ahogy egyre elfogadottabbá válik a homoszexualitás, úgy egyre több lesz a "kíváncsi hetero" is. Félre ne értsetek! Én is amellett vagyok, hogy legyen ez a dolog elfogadott. Viszont ennek megvan ez a velejárója.
A kíváncsi hetero egy példája az a srác, akinek ha épp nincs barátnője, szívesen megengedi, hogy egy meleg srác lesz.pja... de neki ez csak szórakozás, méghozzá eléggé aljas, hiszen eléggé összetörheti a meleg srácot. Olyan is van, hogy vki kipróbálja a saját nemét, aztán rájön, hogy ez neki nem pálya. Őket én nem nevezném biszexnek se.
Abban viszont igazatok van, hogy a szexualitás nem fekete vagy fehér, inkább egy skálán kell elképzelni, amelynek egyik vége a 100% hetero, a másik a 100% homo, és a kettő között bárhol elhelyezkedhetünk. De azért aki mondjuk 92% hetero 8% homo, az nekem még mindig leginkább hetero.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!