Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen trükkökkel tudnám elhitetni magamról, hogy heteró vagyok?
Figyelt kérdés
Én azt szoktam csinálni, hogy direkt megnézem a lányokat feltünően, ha társaságban vagyok. Meg próbálok mélyebb hangon beszélni.2018. aug. 3. 10:35
1/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert sokan kérdezték már tőlem, hogy meleg vagyok-e, úgy hogy ratam azért elég könnyű észrevenni, és én ezt nem szeretném.
2018. aug. 3. 10:39
2/9 anonim válasza:
Pl ne kalimpálj a kezeiddel, mint Lakatos Márk
3/9 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy,de miért tagadod meg a szexualitásod? Ha titkolni akarod legyél pasis... szólj be de jó bőr a csaj..azta azok a popsik... stb ne mélyítsd el a hangod észreveszik.Járj férfiasan igyál sört stb.És minden női mozdulatot felejcs el
4/9 anonim válasza:
Ne mozgasd sokat a kezed.
Ne legyél érzelmileg túl kifejező nagy társaságban.
Figyelj a hanghordozásodra.
Ne nevess túl hangosan.
Egyenesen állj.
5/9 anonim válasza:
Azzal, ha megjátszod magad csak felhívod magadra a figyelmet.
6/9 he84 válasza:
Ne játszd meg magad, hanem fogadd el, hogy meleg vagy!
7/9 anonim válasza:
Van heteró ismerősöm, akinek magas a hangja. Ez nem egy melegekre jellenző egyértelmű jel.
Én heteróként sem nézek feltünően a lányok után, sőt semmivel sem mutatom, hogy heteró vagyok a világnak. Ez a norma ... csak akkor kérdőjelezik meg a szexuális beállítottságodat ha okot adszrá.
Pl.: Egy fiú után fordulsz meg vagy nőiesen viselkedsz.
Tanácsként inkább azt tudom adni, hogy ne viselkedj sztereotípikusan melegesen és senki sem fogja azt feltétlezni, hogy az vagy.
8/9 anonim válasza:
Ezt nem lehet nem lehet eljátszani bár amúgy is mindenki mocsok perverznek ismer de én bi vagyok és csak az egyik oldalam mutatom úgy mond viszont a másik sem tér el, annyi hogy nem emlegetem azt hogy az a pasi hogy jön be vagy hogy nem.Illetve ne közeledj senkihez sem félreérthetően.
9/9 -remete- válasza:
8 as jol mondod hasonlóan vislekedem kb pont leszarják a környezetmeben. Elkönyveltek perverznek és pipa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!