Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Ti mit gondoltok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Ti mit gondoltok a nőkről vagy ha pl láttok egy puncit vagy egy szép nagy női mellet akkor mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Nincs bajom a melegekkel csak nem bírom felfogni azt hogy ők hogy nem izgulnak fel a nőkre?? Es érdekelne ilyenkor mit gondolnak?? Nektek nem szép?? Ti undorodtok a meztelen nőktől??

2018. aug. 26. 13:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Számomra a nők semlegesek, azt látom ha szép de valami mégis hiányzik. Engem a férfi test tud felizgatni a női nem. Férfiakat tartom szépnek,szexinek,sármosnak. 20/F
2018. aug. 26. 13:32
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Nincs semmi bajom velük. Van, hogy a barátnők is előttem vetkőznek le, mert tudják mennyire nem érdekel. Egyszerűen nem tudok velük semmit fantáziálni, nem fog felállni, csak azért mert a heteróknak igen.
2018. aug. 26. 14:13
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem, olyan semmilyen az egész. Nem mozgat meg.
2018. aug. 26. 14:16
 4/15 anonim ***** válasza:
97%

Én nem izgulok fel a női test látványától :D

A Napnál világosabb a magyarázat. Te felizgulsz a férfi testre meztelenül? Ugye nem? Ennyi! Ugyanígy működik a meleg embernél. Maga a felizgulás, a beindulás ugyanazt a hormont termeli (vagy a hormon miatt az izgalom, nem tudom), a különbség csak annyi, hogy nem ugyanarra, mint egy heterónál. De ezt leszámítva semmi különbség.

2018. aug. 26. 14:31
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

semmit.

Olyan mint egy falikép.Semleges.Bár lehet hogy szép vonalai vannak,vagy nagy mellei szép bimbóval,stb-stb,sem agyilag sem farkilag nem izgat.Undorrol nincs szó,de izgalomról se.Azt hiszem hiányzik a férfias jelleg vagy kinézet.

Ám ha egy olyan egy olyan férfiú lenne aki nőböl alakitotta át magát hormonokkal fiúvá,és az eredeti női nemi szervét megtartotta,arra minden további nehézség nélkül képes lennék felizgulni

2018. aug. 26. 14:35
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

Te mit érez, amikor meglátsz egy szép férfitestet?

A hetero barátnőd mit érez, amikor meglát egy szép női testet?

Nem kell ezt túlragozni, kb ugyanez ez a három szitu.

Max annyi, hogyha meglátok mondjuk egy nőt "szép" mellekkel, akkor nem fogok arra gondolni, hogy bárcsak nekem is ilyen lenne... :D

2018. aug. 26. 14:46
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Arra, hogy milyen csodás sokszínűséget volt képes teremteni az evolúció, és milyen kár, hogy olyan keveset tudunk még a világunkról.
2018. aug. 26. 15:32
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
Mi a fene volt haszontalan az előbbi válaszomban? Valamelyik bigott fundamentalista homofób pontozott le?
2018. aug. 26. 19:18
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én mindenkit felpontozok.
2018. aug. 26. 21:35
 10/15 anonim ***** válasza:
62%

Én nem tudok mit kezdeni a női testtel. Ha látok egy szép arcot vagy egy kerek feneket(de tényleg nagyon formásnak kell lennie) az oké. De egy női lábat soha nem értettem hogy lehet szép, Vagy mi a jó a női mellben? Egy mirigyes lógós zsírtömlő. A vagina pedig valami salátaszerű izé amiről azt se tudod ki kivel van melyik szelvény honnan jön.

Ezzel szemben egy izmos formás férfi mell, egy izmos láb vagy egy kockás has sokkal jobb. Nem beszélve a péniszről aminek határozott vonalai vannak és karakán!

2018. aug. 27. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!