Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti mit gondoltok a nőkről vagy ha pl láttok egy puncit vagy egy szép nagy női mellet akkor mit gondoltok?
Én nem izgulok fel a női test látványától :D
A Napnál világosabb a magyarázat. Te felizgulsz a férfi testre meztelenül? Ugye nem? Ennyi! Ugyanígy működik a meleg embernél. Maga a felizgulás, a beindulás ugyanazt a hormont termeli (vagy a hormon miatt az izgalom, nem tudom), a különbség csak annyi, hogy nem ugyanarra, mint egy heterónál. De ezt leszámítva semmi különbség.
semmit.
Olyan mint egy falikép.Semleges.Bár lehet hogy szép vonalai vannak,vagy nagy mellei szép bimbóval,stb-stb,sem agyilag sem farkilag nem izgat.Undorrol nincs szó,de izgalomról se.Azt hiszem hiányzik a férfias jelleg vagy kinézet.
Ám ha egy olyan egy olyan férfiú lenne aki nőböl alakitotta át magát hormonokkal fiúvá,és az eredeti női nemi szervét megtartotta,arra minden további nehézség nélkül képes lennék felizgulni
Te mit érez, amikor meglátsz egy szép férfitestet?
A hetero barátnőd mit érez, amikor meglát egy szép női testet?
Nem kell ezt túlragozni, kb ugyanez ez a három szitu.
Max annyi, hogyha meglátok mondjuk egy nőt "szép" mellekkel, akkor nem fogok arra gondolni, hogy bárcsak nekem is ilyen lenne... :D
Én nem tudok mit kezdeni a női testtel. Ha látok egy szép arcot vagy egy kerek feneket(de tényleg nagyon formásnak kell lennie) az oké. De egy női lábat soha nem értettem hogy lehet szép, Vagy mi a jó a női mellben? Egy mirigyes lógós zsírtömlő. A vagina pedig valami salátaszerű izé amiről azt se tudod ki kivel van melyik szelvény honnan jön.
Ezzel szemben egy izmos formás férfi mell, egy izmos láb vagy egy kockás has sokkal jobb. Nem beszélve a péniszről aminek határozott vonalai vannak és karakán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!