Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csordás Tibi meleg?
Figyelt kérdés
Régebben a Fiesta énekese volt. Ma voltam a szerencsi csokifesztiválon és fellépett Tibi is. Szerintem nagyon szexi.
(Emlékeim szerint régebben tett egy olyan nyilatkozatot, amiből gyanús, hogy az.)
Köszönöm előre is.
2018. aug. 26. 08:39
1/7 A kérdező kommentje:
és nagyon jól tartja magát
2018. aug. 26. 08:44
2/7 A kérdező kommentje:
Most olvasom, hogy van/volt barátnője, persze az még nem zár ki semmit.
2018. aug. 26. 08:51
3/7 anonim 

válasza:

Szerintem ő nem az. Fel sem merült bennem. Ha az lenne, sem kéne nekem speciel :) egyébként a nyilatkozatban mi volt amiből erre következtetsz?
4/7 A kérdező kommentje:
Emlékeim szerint megkérdezték, ki a kedvenc színésze és azonnal rávágta a széparcú Brad Pittet, és amikor a kedvenc színésznőjéről kérdezték, csak egy mosoly szmájlit rakott ki.
Tudom, hogy ez önmagában semmit sem jelent, és igazából ebből még nem gyanítható semmi, és még az is lehet, hogy keverem valakivel.
2018. aug. 26. 17:03
5/7 A kérdező kommentje:
Ja és az interneten kérdezték.
2018. aug. 26. 17:12
7/7 A kérdező kommentje:
Kár érte. :)
2018. aug. 27. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!