Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit szóltok az alábbi kijelent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok az alábbi kijelentéshez?

Figyelt kérdés
Csak egy rosszabb dolog van annál, ha a heterók megtudják hogy meleg vagy: ha a melegek is megtudják.
2018. aug. 25. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Valaki nagyon költői akart lenni de elcseszte, ennek semmi ertelme.

mar alapbol a jobb helyeken nembaj ha a heterok rajonnek h melegvagy, az h meleg rajonne h mas meleg azmeg szimplan baromsag, es ha egy meleg tudja h teis melegvagy? aszthiszed elkezd zaklatni vagy mi? semmi ertelme ennek a kijelentesnek.

2018. aug. 25. 11:59
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Nincs igazság tartalma. Jó, a meleg közösség iszonyat pletykás, szóval ha összejössz valakivel, akinek viszonylag sok ismerőse van, elkezd a közösség pletykálni: "És azt láttad hogy a Pisti összejött azzal a sráccal? Helyes, mi? Bár úgy hallottam róla, szereti az egyéjszakásokat..." ilyen formában terjed a híred, és életre kelnek valótlan pletykák, de ezeket lehet ignorálni, ha próbálsz olyan embereket megismerni akiről időben meg tudod hogy nem egy pletykás sok ismerősös meleg. :)
2018. aug. 25. 13:18
 3/9 A kérdező kommentje:
hát lehet valami amiket írtok de alapvetően melegként én mindig megbántam ha elmondtam egy melegnek. mert onnantól kezdve megromlott a viszonyunk (pletyka, nyomulás, stb)
2018. aug. 25. 16:21
 4/9 5200S.Z ***** válasza:
74%
Nem csak pletykàs,fèltèkeny is
2018. aug. 25. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ritka nagy f szság. :D
2018. aug. 26. 11:42
 6/9 A kérdező kommentje:
bunkó :D
2018. aug. 26. 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme. Valaki nagyon okos akart lenni, de aztán nem jött össze neki.
2018. aug. 26. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy ennek semmi értelme nincs. Ugyanis ennek a mondatnak az értelme az lenne, hogy minden heteroszexuális ember ugyanúgy áll a melegekhez, és minden homoszexuális férfi ugyanúgy áll a többi meleg férfihez.

Én mindkét oldalról három fajta ember típust ismertem meg. Heteroszexuálisnál ugyebár a mindenki által ismert "dögöljön meg az összes mocskos b*zi", továbbá az, akit rohadtul nem érdekel, hogy kihez vonzódsz, ha kulturált vagy és normálisan viselkedsz. Illetve ott vannak még azok (többnyire lányok/nők), akik miután megtudják, hogy meleg vagy rögtön tudni akarnak mindent. Hány pasid volt, hogy randizol, mikor szexelsz, szex közben ki a "lány" stb.

Melegek között szintén három típust tudtam elkülöníteni.

Van a "sötétben járó", azaz az a fajta, aki nem akarja, hogy kiderüljön róla, hogy férfiakhoz (is) vonzódik. Egyedülálló, vagy barátnő/feleség mellől kalandozik. Ő nem pletykál, inkább csak az intim dolgok érdeklik. Ha összefutsz vele találkozón kívül, akkor sokszor úgy viselkedik, mintha nem is ismerne.

Vannak normálisak, akik vagy vállalják magukat, vagy csak egyszerűen magánügynek tekintik, hogy kihez vonzódnak. Ők azok, akikkel lehet programokat szervezni, beszélgetni, elmenni valahová, s a kommunikáció középpontja nem a szex.

Na és vannak azok, akiket tényleg érdemes kerülni. Nekik egyetlen fő kérdés, hogy ki meleg vagy ki lehet az. Bárkiről bármit kiadnak, ha megismernek valakit.

Egyszer mozgólépcsőn előttem ment két fiatal meleg srác. Ugyan csak fél perc volt, még egyik emeletről felértünk a másikra, de csak annyit hallottam a beszélgetésükből, hogy az egyik folyamatosan azt mondta a másiknak, hogy ki meleg, és ki nem, és melyik meleg hol dolgozik, mivel foglalkozik.

2018. aug. 26. 16:32
 9/9 A kérdező kommentje:

látod ez az utolsó fajtától mentsen meg a jóisten. az ilyenekre gondolva írtam ki a kérdést.

na meg persze van egy legalja kategória, a népligeti fajta... a nyilvános vécés

2018. aug. 26. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!