Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történne ha lemennék egy meleg szaunába?
21 éves egyetemista aktív vagyok, valószínűleg a legjobb korban. Mi történne ha lemennék egyedül?
Igaz, hogy mindenki erősen nyomulna rám és a farkukat mutogatnák meg ilyenek?
Vagy ennél azért kicsitvel kultúráltabb hely mondjuk a magnum?
Lennének hozzám hasonló fiatalok?
Hogy működik a dolog?
Ide csak azok járnak, akiknek mindegy, hogy kivel fekszenek le, mert amúgy nem találnának rá kapó embereket?
Azaz egy nagyon gáz hely ahova csak akkor menjek ha szexuális betegségeket akarok? :D
Többször voltam már Magnumban, igaz nem egyedül. Objektíven egész helyes vagyok, de sosem nyomult rám soha senki. Bámulnak emberek, illetve olyan fordult csak elő, hogy finoman megérintett egy srác, ahogy elsétáltam mellette, ezzel jelezve, hogy bejövök neki és szexelne. Semmi extrát nem kell elképzelni, ez egy szauna/fürdő, ahol meztelenül/törölközőben vannak emberek és ha megtetszenek egymásnak, akkor félvevonulnak szexelni. A felhozatal vegyes, vannak helyes fiatalok is, de főként öregek vannak.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!