Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak? :/

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? :/

Figyelt kérdés

Szeva kedves valaki te aki olvasod ezt a kérdésemet.. Az a helyzet hogy én meleg vagyok,elfogadtam magam minden szuper. Ám viszont a szüleimmel és a testvéremnel kicsit más a dolog..nem merem nekik elmondani hogy meleg vagyok:/ valahol félek hogy kitagadnak,elküldenek de valahol meg nem érdekel a véleményük és ha letagadnak ez miatt akkor vessenek magukra hogy a saját gyermeküket egy ilyen dolog miatt képesek lennének az egész életükből kitörőlni,de az a baj hogy talán az az igazabb hogy félek a negatív véleményről tőlük:/ még is csak a szüleim nagyon jól esne a támogatás tőlük,az hogy nem kellene ugy mond itthon rejtőzködnöm az elől ami vagyok...elméletben a szüleim így mindent megkellene beszélnem velük igaz?...

Félek ettől az egésztől nagyon:/

Ez az eggyik kis probléma viszont a második az a *sóhaj* pártalálás..

Nem nagyon merek keresni mivel azért nem szeretném hogy egy egész város tudja rólam...nem hírdetem senkinek sem csak a legjobb barátok tudják . Planetromeo és a többi oldalt nem is akarom próbálni mivel az isten háta mögött élek kettővel így interneten szerintem teljesen meg vagyok lőve. Valamiért az az érzésem ha lenne valakim sokkal boldogabb,stressz mentesebb életet élnék,és még a szüleim elötti felvállalás is egyszerübben menne.

Köszönöm hogy elolvastad és hatalmas pacsi előre ha még segítő választ is adsz!:D

2018. aug. 16. 00:47
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi azt kihagytam hogy 18éves vagyok .
2018. aug. 16. 00:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Elolvastam, és teljes mértékig megértelek.

Sajnos vannak olyan szülők, testvérek, akik nem értik meg, hogy ezt az állapotot nem te teremtetted magadnak.

Kicsi a szüleidet is megértem, hogy ott az isten háta mögött nem akarják magukat a közbeszédnek kitenni.

Ugyanakkor elítélném őket, ha ezért kitennék a szűrödet.

Ha javasolhatom, várj addig, mig egzisztenciát teremtel magadnak. Akkor elköltözhetsz, azzal élsz majd, akivel akarsz.

Ha meg nem bírod tovább a titkolózast, akkor állj eléjük. Mondd el, mi a helyzet veled. És állapodjatok meg abban, hogy a településen nem teszel olyat, hogy kitudódjanak a dolgok. Nem viszel haza fiút, stb.

2018. aug. 16. 01:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm Istvan a válaszodat. Azt a részét teljesen megértem hogy mint szülők nem akarják “nevetség tárgyává” kitenni magukat egy egész településen(mivel cscska világot élünk és sajnos pont egy falun mindenki sokkal jobban szeret a másik dolgával törődni nem a sajátjával:/) de azért jó érzés lenne ha fateromtól nem ezt kapnám minden 2.nap pl:hogy állsz a csajokkal fiam(szokasos válaszom,sehogyan). Fater válasza:reméllem nem vagy bzi. Ez talán az eggyik legjobb oka a miértnek hogy teljesen nem szeretném a szüleimnek ezt elmondani. Kicsit eltértem a válaszodtól..:D szöval ezen gondolkodtam és ha netán el is fogadnàk a dolgot,alap hogy nem hoznàk haza fiut,és ha hoznàk is utcán eggyáltalán nem mutatnánk hogy több ez barátságnál. Köszi a válaszodat még 1x :D
2018. aug. 16. 01:43
 4/11 anonim válasza:
100%

Ismerős helyzet. Sajnos a "hogy allsz a csajokkal" kerdest nem lehet Magyarországon kikerulni. Persze nyilvan, ha apu mondja otthon folyton, az kellemetlen.

Ha félsz a reakciotol, en azt mondanám, hogy varj meg. 18 evesen lassan kezdodik az eletednek az izgalmasabb része. Kilepsz az eletbe, megismersz rengeteg embert akik segitenek meg inkabb elfogadni magad. Ahogy telik az idő, talan a szuleid maguktol is rajonnek, hogy csak bántanak, ha folyton a csajokrol kerdezoskodnek. Idővel majd megszerzed a batorsagot ahhoz, hogy előbújj. Lehet csak akkor, amikor az eletedbe kerul egy olyan valaki, aki miatt erdemes is megtenni. De a sok film ellenére, azzal sincsen semmi baj, ha megtartod magadnak egyelőre!

Az is egy lehetőség, hogy először csak egy valakinek mondod el, ez mar hatalmas segítség. En 22 vagyok, anyumnak mondtam el eddig egyedul, evekkel ezelőtt, de mar csak az, hogy o tudja, sokat segít.

Ismerkedni ne félj. Sokkal könnyebb élvezni az eletet ugy, hogy az ember talál hasonlókat a környezetében. Hidd el, az isten hata mögött is sok hasonló ember bujkál. Minden jót kívánok neked! :)

2018. aug. 16. 01:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy túlreagálod. Előbb utóbb úgy is kiderül. És mi lenne a jobb? Ha véletlenül "lebuknál" vagy ha te magad mondod el? Apukádtól megértem, hogy tartasz egy kicsit, de mi lenne, ha első körben anyukáddal kettesben beszélnéd meg a dolgot? Így egyrészt meglátod milyen a reakciója, másrészt ha jól fogadja, akkor ketten be tudjátok puhítani a fatert.
2018. aug. 16. 06:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ötlet,muter szerintem sokkal jobban fogadná a dolgot. Köszi a tanácsot! :D
2018. aug. 16. 08:31
 7/11 wrestler56 ***** válasza:
86%

Eggyüttérzek Veled. Nem ajánlom, hogy akár csak édesanyádat is beavasd, amíg nincs saját egzisztenciád, lakásod. Egyik-másik anyuka első dolga, hogy a titkodat elmeséli - nemcsak édesapádnak. Akár az egész kisvárosban. És azt, hogy a Te édesanyád ilyen esetben titoktartó-e, nem tudhatod előre. A kockázat viszont hatalmas. Kiközösít a falu. Ilyen világban élünk. Az, hogy ez a véleményem, nem jelenti, hogy egyet is értek, vagy el is fogadom!!! De attól még ez a tény.

Jvaslom, hogy koleszosként tanulj tovább, kicsit messzebb családodtól. Sokkal könnyebb lesz, ha havonta csak 1x találkozol édesapád kellemetlen kérdésével, sőt, a távolság okán egy idő utána még a "van valakim akivel együtt járok, stb" választ is adhatsz majd neki. Ezzel ma még ne próbálkozz, a lakóközösségedben azonnal lebuknál.

2018. aug. 16. 08:35
 8/11 A kérdező kommentje:
Szakmam igazából már van így nem nagyon tervezek tovább tanulni,inkább valamelyik közeli városban szeretnék munkát találni és onnan meg épiteném tovább az életem,lakás stb. Itt a faluban eggyáltalán nem terveztem hogy felvállalom a dolgot.
2018. aug. 16. 09:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már van szakmád, költözz el minél hamarabb. Ha szobatársakkal laksz egy albérletben, akkor ki tudod fizetni a megélhetést, ha találsz munkát. Utána ha már nem függsz a szüleidtől, ha elmondod és ki is akadnak, annyira nem fog számítani mert már nem laktok egy fedél felett így nem tudnak piszkálni miatta. Idővel meg majd megbékélnek.
2018. aug. 16. 09:34
 10/11 wrestler56 ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! A 8. hozzászólásodban a megoldás. Tedd azt bátran, minél előbb. Ahogy 9.-es is javasolta. Sok sikert az önálló élethez.
2018. aug. 17. 06:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!