Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják sokan?
Azért, mert nem mindenki extrovertált. Én azt tapasztalom, hogy sok melegnek alapvetően nehéz megnyílnia, már csak azért is, mert sokan kénytelenek "rejtőzködni", elrejteni az érzéseiket a családjuk, barátaik elől, mert nem fogadnák el.
Persze ezek a gátak ledőlnek előbb-utóbb, csak egy kis energia kell hozzá.
Én is ha válaszolok egy kérdés alá kapom a sok üzenetet hogy "Szia de szimpatikus vagy és én is szeretnék ismerkedni....." vagy a kedvencem "Méret?".Pedig nem is +18-as kérdés alá kommentelek.:P
Nagyon szívesen beszélgetek LMBTQ emberekkel de mivel a gyakorihoz nem kell arc ami előny és hátrány is egyben ezért sokan csak egy gyors alkalmi kalandot keresnek valakik meg megunják vagy beijednek és nem írnak soha többet akármit csinálsz.
Viszont vannak olyanok akik komolyan gondolják.Sok barátomat a gyakoriról szedtem össze vagy a gyakoris barátom miatt ismertem meg őket.Ha türelmes vagy találsz olyat akivel lehet beszélgetni csak ritkák.^^
Viszont párkeresésre nem alkalmas annyira ez az oldal(bár halottam már olyat hogy valaki itt ismerte meg a párját de szerintem ezek nagyon kivételes ritka esetek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!