Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért csinálják sokan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják sokan?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy valaki ismerkedni akar és ír egy sziát vagy valamit és utána meg full passziv. Könyörgöm Ő ír rám ha nem akar komolyan ismerkedni akkor minek ír. Ha én írok valakire akkor komolyan veszem és aktív vagyok a beszélgetésekben. Vagy mindenki azt várja, hogy ha 2 üzenetváltás utan nem szetet bele a másikba akkor hagyja? Miért csináljátok sokan? Komolyan... hihetetlen. Akinek nem inge...

2018. aug. 14. 23:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem túl bőbeszédű...Szeretne ismerkedni,de nem tudja hogy kezdjen hozzá.Valószínűleg arra vár,hogy te kezdj el érdeklődni iránta.
2018. aug. 14. 23:30
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom, itt vagyok én és simán aktív lennék egy jó beszélgetésre
2018. aug. 14. 23:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert nem mindenki extrovertált. Én azt tapasztalom, hogy sok melegnek alapvetően nehéz megnyílnia, már csak azért is, mert sokan kénytelenek "rejtőzködni", elrejteni az érzéseiket a családjuk, barátaik elől, mert nem fogadnák el.

Persze ezek a gátak ledőlnek előbb-utóbb, csak egy kis energia kell hozzá.

2018. aug. 15. 00:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha esetleg telefonról van online akkor nehezebb szép, kerek mondatokban rendesen beszélnie. Nekem nagyon változó hogy hogy kommunikálok attól függően hogy telefonról, vagy gépről vagyok online.
2018. aug. 15. 08:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
szia
2018. aug. 15. 11:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is mindig így járok. Pl. nem rég ismerkedtem egy sráccal akivel minden passzolt, erre 2 napon keresztül egy darab kérdést nem tett fel. Folyamatosan kérdezgettem, próbáltam témát találni, aztán feladtam. Azóta se írt. Szomorú.
2018. aug. 15. 12:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Aki rerardált az a gépen is retardált. Multkor egy partnerkeresőn privátban megkeres valaki (privát csak gépről megy) hogy ő most cumiztatna. Mondom előbb lehet ismerkedni kellene egy kicsit. Erre sallangmentesen kilép a beszélgetésből.
2018. aug. 15. 14:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is már jártam így egy jó párszor. Ilyenkor úgy szoktam érezni magam, mint aki vallat. :D Vagy az van hogy félénk, vagy valaki mással is irogat és az illető jobban lefoglalja, vagy meggondolta magát és már nem is akar ismerkedni. Én inkább introvertált vagyok, mégis aktívan részt tudok venni az ismerkedésben, ha már egyszer rám írtak.
2018. aug. 15. 17:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is ha válaszolok egy kérdés alá kapom a sok üzenetet hogy "Szia de szimpatikus vagy és én is szeretnék ismerkedni....." vagy a kedvencem "Méret?".Pedig nem is +18-as kérdés alá kommentelek.:P

Nagyon szívesen beszélgetek LMBTQ emberekkel de mivel a gyakorihoz nem kell arc ami előny és hátrány is egyben ezért sokan csak egy gyors alkalmi kalandot keresnek valakik meg megunják vagy beijednek és nem írnak soha többet akármit csinálsz.

Viszont vannak olyanok akik komolyan gondolják.Sok barátomat a gyakoriról szedtem össze vagy a gyakoris barátom miatt ismertem meg őket.Ha türelmes vagy találsz olyat akivel lehet beszélgetni csak ritkák.^^

Viszont párkeresésre nem alkalmas annyira ez az oldal(bár halottam már olyat hogy valaki itt ismerte meg a párját de szerintem ezek nagyon kivételes ritka esetek).

2018. aug. 16. 21:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat. Itt nem szoktam ismerkedni, társkeresőkre,.Tinderre gondloltam.
2018. aug. 17. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!