Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakul ki a homoszexualitás?
Figyelt kérdés
Sokat agyaltam már azon, hogy miért lesz valaki homoszexuális, vagy biszexuális? Valamilyen trauma? Lázadás? Genetika? Esetleg menő? Vagy pszichózis?
Akit érint elmondhatná hogy alakult ez benne ki. Küzdött ellene, próbálkozott az ellenkező nemnél is?
Írásban is jó itt is, vagy privátban, vagy ha úgy könnyebb akkor akár elő szóban. Egyéb kérdésem is lenne, de azt majd később.
Női és férfi történet (vélemény) is érdekel.
2018. aug. 12. 21:06
11/15 anonim válasza:
Ez a Nobel-díjas kérdés. Pontos magyarázattal jelenleg nem szolgálhat a tudomány a szexualitás kialakulásáról. Egyébként szerintem nem fontos, mivel ez sem előre, sem hátra nem viszi az emberiséget. Teljesen lényegtelen, hogy ki, s miért szeret valakit. A lázadás, és a "menőség" az ki van zárva. Szerinted van olyan ember, aki direkt tenné ki magát homofób megvetésnek?
12/15 anonim válasza:
A válasz nem biológiai eredetű. Nincsennek ilyen gének. Azonban a lekiségünket, mindent a külső jegyeink határoznak meg. Kinek milyenné válik a személyisége, milyen hajlamai vannak, ízlés stb...vannak idegesebb természetű emberek, vannak nyugodtabbak. Szexuális irányultságban is csúszhat hiba, mikor valaki saját neméhez kezd vonzódni. Ugyanis a normális helyes modell, sajat nemiség, nemi szerep elfogadása. Ezt valamilyen pszihés hiba, trauma, szocializátság váltja okozza....nem hiába viszik ki a gyerekeket is ezekre a vonulgatásokra. Sőt hangoztatják, milyen jó is ha elfogadja a nemnormálist.
13/15 he84 válasza:
Nem nem normális, hanem más. Engem nem ért trauma, mégis biszexuális vagyok. Ettől meg ugyanúgy egy normális ember vagyok. Nem csak egy dolog lehet a normális. Jó hogy nem azt mondod, hogy a barna haj normális, a többi meg nem.
14/15 anonim válasza:
Nemrég beszéltük ezt a témát egy ezen a fórumon régebben ismert de ma is népszerű segitő csávóval, aki a férfiak egészségében segített fitymaszűkületes témákban. Ő ebben egész jól otthon van, de amit mond az érdekes volt, azt vallja, hogy ez így pontatlan,ahogy ezeket a kifejezéseket az emberek meghatározzák, és hiába van a Kinsey-skála önmagában az csak a mértéket adja meg, hogy ki mennyire homo vagy hetero vagy bi! Azt nem hogy ki miért vagy mennyire vonzódik egy adott nemhez szexuálisan, és ki mennyire vonzódik érzelmileg! Tehát hogy valaki milyen az egy kétismeretlenes egyenlet, nézni kell hogy szexuálisan és érzelmileg is hol áll a Kinsey-skálán mert valaki még lehet hetero ha vannak homoszerű vágyai. Én se vagyok teljesen közömbös ha hozzányúlnal a farkamhoz de mindegy ki nyúl hozzá, ugyan úgy feláll, ugyan úgy élvezem. De a barátnőmet mindennél jobban szeretem és nem tudom elképzelni az életemet férfival, csak nővel! Érzelmileg én tehát a csávó szerint teljesen heteroszexuális vagyok, szexuálisan azonban már bi.
15/15 he84 válasza:
Hmm, végül is ez is lehetséges 14-es válaszoló. Most így jobban belegondolva, szerintem is számít érzelmileg is a dolog. Én tudom, hogy mindkettőben bi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!