Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A haverom most mit gondol rólam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverom most mit gondol rólam?

Figyelt kérdés

Tudja, hogy meleg vagyok, szerelmet vallottam neki tavaly nyáron, nem bírtam tovább. Utána sokáig nem keresett mert azt mondta zavarja nagyon ez az egész. Mostanában elkezdett keresni meg szoktunk együtt hülyéskedni, nem úgy mint előtte, de jó érzés, hogy újra felkeres meg velem szeretne lenni. Nem tudom mit tegyek, hogy ne érezze, hogy tetszik nekem, mert még mindig tetszik, nem akarom ezzel elüldözni, de arra is gondoltam, hogy lehet jobb lenne ha soha nem látnám, csak ahhoz túlságosan szeretem, de mindig elkezd bennem felcsillanni egy reménysugár amikor ír nekem :(. De ő tuti hetero sosem lehet semmi, barátnője is van...

20 F

2018. aug. 11. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Milyen pasik jönnek be?
2018. aug. 11. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tudom min mész keresztül, velem is pontosan ez törtnét. Ha szerelmes vagy belé, ő viszont nem tudja viszonozni, akkor amíg csak vele leszel kínozni fog téged ez az érzés, én is ezért hanyagolom, mert nagyon sokat szenvedtem miatta, rossz ezt mondani, de jobban tennéd, ha nem foglalkoznál vele. Telt az idő, majd nem éreztem ugyanezt többé. Ha van kedved, írj nyugodtan :) 19F/m
2018. aug. 11. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Ha újra felvette veled a kapcsolatot, az azt jelenti, hogy már kevésbé idegenkedik a gondolatától annak, hogy csináljon veled *valamit*. Flörtölj vele nagyon visszafogott módon, ha vevő rá akkor látod hogy tovább is mehetsz.
2018. aug. 11. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szólóra írnám, hogy szerintem meg semmi olyan nincs a háttérben, hogy akkor most *valamit* csinálni akarna veled. Szimplán csak elfogadta végre a dolgot és ennyi. Ha elkezdesz vele flörtölni, főleg ha barátnője is van, akkor abból semmi jó nem fog kisülni.

Egyébként meg tapasztalatból írom, hogy ha jót akarsz magadnak, akkor elkerülöd őt és megszakítasz vele minden szoros barátságot, mégha ez elég fájdalmas is lesz, de csak saját magadat fogod megkímélni egy újabb több éves reménytelen szerelemtől.

2018. aug. 11. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Írták itt, hogy flörtölj vele, meg ne, szakits meg minden kapcsolatot, stb. Ez mind lehet hasznos, csak nem tudsz meg semmit a barátodról.

Flörtölés nélkül beszélgess vele. Például arról, hogy mi történt, hogy elfogadta a másságod. Beszélgessetek a szexualitás sokszínűségéről, és az elfogadásról. De semmi esetre se arról, hogy te mit érzel iránta. Ez utóbbiról is lehet majd, ha már teljesen tisztában vagy a barátoddal a másságot, az elfogadást illetően.

2018. aug. 12. 08:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, nem a másságom zavarta, hanem az, hogy szerelmes vagyok belé. Emiatt kb idáig nem is írt meg nem akart velem találkozni, aztán mostanában kezdett el keresni, hogy mi van velem meg, újra a társaságomban lenni. Nem beszéltünk nagyon azóta a dologról, csak annyit mondott, hogy régebben lehet túl közel kerültünk egymáshoz, (több napos bulik összezárva), de azt mondta, találkozhatnánk ugyanúgy mint előtte. Ennyi volt erről a beszélgetés, nem szeretem felhozni ezt mert ha erről esik szó mindig tereli a témát vagy úgy csinál mintha nem hallaná meg. Ő jól megvan a barátnőjével én pedig azt gondoltam nagyon féltékeny leszek, ha úgy adódik, hogy vele is találkozom, de nem vagyok az, amin meglepődtem. Örülök, hogy boldog vele, meg boldognak látom.
2018. aug. 12. 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedj másokkal. Egyrészt lehet találkozhatsz olyannal, aki viszont szeret, másrészt jobban magadba tudsz látni egy-egy tali alkalmával: ha még hasonlítod a partnert a barátodra, vagy eszedbe jut egy-egy szokása egy másik srác cselekedeteiről, akkor még nagyon messze jársz attól, hogy lerázd magadról az érzelmeidet, amik hozzá fűznek.

Szerintem egyébként nem kell eltávolodnod a barátodtól, mindössze magadban kell rendet raknod.

2018. aug. 12. 17:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy tesz, mint aki meg sem hallotta volna a dolgot, vagy terelni kezd, szerintem tart tőle, hogy esetleg ő is érezhet irántad valamit, és tagadni próbálja maga előtt. Szerintem ebből így sok jó nem fog kisülni, igazat kell adnom az előttem szólóknak! Ha nem hajlandó tisztán és őszintén beszélni veled, annak háttere van, amit ő lehet nem tud(atosít magában), de érez, ezért is akar a közeledben lenni.

Szerintem szakítsd meg vele minden kapcsolatodat, és mondd is el neki, mi miatt teszed ezt! A többség ugyanis van annyira bunkó, hogy se szó, se beszéd lelép, aztán a másik meg ektivitizze ki magában, mi lehet a gond, holott egyértelmű visszajelzést csak az adhat feléje, aki a kapcsolatát megszüntette vele.

2018. aug. 13. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!