Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy valakinek elmúlnak a meleg vágyai? 20F
Esetleg csináld úgy mint én, nem jó nem ez a megoldás de én ezt élem:
Amelyik hamarabb lesz azzal próbálkozok és kész :'D de most mindenképpen kipróbálnám úgy mond a meleg részét mert majdnem hasonló cipőben vagyok mint te.
"Érdemes lenne mindkét nemmel kipróbálnom?"
Bizony! Nekem például fogalmam sem volt, hogy biszex vagyok, míg egyszer a Schönherz-ben kettesben nem maradtam a szobatársammal egy hétvégén. Korábban heterónak hittem magam. De a srác egy kis filmnézés közben elővette a naciban meredező farkamat és játszani kezdett vele. Már éppen szólni akartam neki, hogy kár fáradnia, mert heteró vagyok, amikor letérdelt elém és a szájába vette. Na, innentől végem volt, nyüszítve élveztem betonkemény dákóval a ténykedését. Fogalmam sem volt, hogy ilyen jól szop egy srác. Akkorát élveztem, mint még soha!
Ajánlom, ne csak fantáziálj, hanem gyakorlatban is próbáld ki, amit lehet, amire kíváncsi vagy. Majd kiderül, kivel élvezed jobban az együttlétet. Persze sok múlik a másik egyéniségén is.
A sráccal a Schönherz-ben másfél évig barátkoztunk és szexeltünk. Utána csaj lett a barátnőm. Aztán évekig ment az inga oda-vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!