Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehetséges hogy valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy valakinek elmúlnak a meleg vágyai? 20F

Figyelt kérdés
Évekig azt hittem hogy meleg vagyok, de nem beszéltem senkinek a dologról. Férfiakról fantáziáltam, megnéztem a pasikat az utcán és volt hogy hosszabb ideig vonzódtam a környezetemben lévő fiúkhoz is. Ezalatt végig azon gondolkodtam, hogy mit is kezdhetnék magammal. Felvállalni nagyon nehéz, de melegként heteró életet élni meg hazugság. Az utóbbi időben viszont azt érzem hogy múlnak a meleg vágyaim és inkább a nők kezdtek érdekelni. Lehet hogy végleg elmúlt a dolog?
2018. aug. 1. 23:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ez elmúlni nem tud, és ha a csajok is érdekelnek, akkor bisex maradsz.
2018. aug. 1. 23:20
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Bi vagy.

Voltál már lánnyal fiuval esetleg?

2018. aug. 1. 23:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak a hormonok miatt volt ez.
2018. aug. 1. 23:31
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem. Nem igazán mertem közeledeni senki fele mivel nem vagyok tisztában az orientációmmal. Nem akarok kellemetlen szituba kerülni (tudom nem a legjobb hozzáállás).
2018. aug. 1. 23:31
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy
2018. aug. 1. 23:43
 6/17 A kérdező kommentje:
Nekem mindig azt szokták mondani hogy az nem létezik. Csak egy állomás a meleggé válás felé. Egyáltalán egy biszex mit kezd magával és az életével?
2018. aug. 1. 23:45
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy biszexnek nehezebb szerintem sokkal tapasztalat,pláne srácként.

Nekem is mondták hogy így-úgy rosszak a biszexek de ez abszúrd hülyeség,lehet az ember biszex és nekem is volt ilyen szerintem ez természetes míg "szokod" bár nem kötelező még elfogadni mert még én sem tudtam teljesen.

2018. aug. 2. 00:17
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

“Nekem mindig azt szokták mondani hogy az nem létezik. Csak egy állomás a meleggé válás felé”

Idiotizmus, már hogyne létezne.

Sokkal természetesebb, hogy valakinek mindkét nem bejöjjön, mint sem, hogy csak az egyik kizárólagosan.

Én rengeteg biszexet ismerek, valószínű te is az vagy bizonyos mértékig.

2018. aug. 2. 01:32
 9/17 A kérdező kommentje:
És akkor a biszex ha párt keres akkor felváltva hol pasija van hol nője? Mert lehet hogy biszex vagyok de gondolom egyszer csak választani kell.
2018. aug. 2. 01:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Biszexnek lenni nem teljesen olyan szerintem mint ahogy a legtöbben elképzelik, hogy 50/50 százalékban vonz mindkét nem.

Szerintem a többségnél van egy preferált nem, természetesen hosszú távon ha komoly kapcsolatot szeretnél akkor előbb utóbb választanod kell és megállapodnod az egyik mellett. De itt semmi sincs kőbe vésve.

2018. aug. 2. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!