Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van köztetek olyan aki az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan aki az első szexuális élmény után undorodott magától?

Figyelt kérdés
Akkor is ha olyan sráccal csinálta akibe szerelmes volt. De pánikszerű érzései vannak. Lehet hogy aki így érez nem is meleg?
2018. júl. 30. 19:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez elég gyakori jelenség a melegek között, én az első csókolózás után ötször mostam fogat. De ha elfogadod magad, teljesen elmúlik majd a bűntudat. :)

24fm

2018. júl. 30. 19:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Hogy fogadjam el magam? Annyira rosszul vagyok próbáltam csajjal és az sem volt jó, de ez sem. De lehet, hogy aszexuális vagyok homoromantikus érzésekkel.
2018. júl. 30. 20:00
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Nekem maszturbálás van úgy hogy néha undorodok minden testiségtől. Még rágondolni és rá nézni se tudok egy férfira.
2018. júl. 30. 20:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az önelfogadás esetén hasznos, ha megnyílsz egy közeli barátnak, aki biztosan támogatni fog, szerintem ez az első lépés. Aztán nézz filmeket, olvass könyveket, cikkeket a témában, hogy lásd, nem vagy egyedül a helyzettel, és így is teljes értékű életet tudsz élni. Valamint hasznos, ha felismered, hogy lehet a politika, a vallás vagy egyéb szervezet hivatalos álláspontja elítélő, a legtöbb ember véleménye a környezetedben pozitív vagy semleges az lmbt témával kapcsolatban, akármilyen vallású vagy politikai beállítottságú legyen.
2018. júl. 30. 21:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Bár az lenne de minket nem fogadnak el. Hallottam miket mondanak itt a faluban a melegekről,undorodnak a szexuális életünktől, mindenhol utálnak bennünket. Ez nem egy elfogadó ország.
2018. júl. 30. 22:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Ráadásul még passzív voltam az ilyenhez is undorító szavakat használnak, még rosszabb mint aki aktív. De már a b... szót is bántónak érzem, én ehhez nem vagyok erős hogy meleg legyek. Igaz, hogy titokban csináltuk de mi van ha kiderül. Van a faluban egy leszbikus nő még róla is sértőket mondtak pedig azt olvastam, hogy a nőket jobban elfogadják.
2018. júl. 30. 22:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy sokmindent mondanak az emberek, de nem kell mindenki szavára adni. ;)

Ha kell támogatás, nyugodtan írj privátot. :)

2018. júl. 30. 22:41
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
Volt ilyen, de ezen elég gyorsan át lehet lendülni.
2018. júl. 31. 10:29
 9/11 anonim ***** válasza:
95%

Nekem valahogy kimaradt a szégyenérzet és az undor magamtól. Valamiért természetesnek éreztem, hogy férfivel is szexelek, nem csak nőkkel.

F/bi

2018. júl. 31. 15:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Még arra gondoltam, hogy annak ellenére, hogy szeretem a barátomat, összejövök egy lánnyal. Mert lehet, hogy csak azzal az egy lánnyal nem ment, talán mással menne. Jóképűnek mondanak sok csaj szeretne járni velem, egy szebb rendesebb lánnyal még meg kellene próbálnom. Félek attól is hogy kitudódik mert így is sokszor mondják hogy milyen helyes fiú, hogy nincs barátnője. Ha akkor sem megy akkor teljesen meleg vagyok. Ami a családomnak tragédia lesz, mert jó tanuló vagyok, nem vagyok zűrös mint a tesóm. Apám megfog utálni érte ha rájön, mikor hazavittem az egyik csajt, azután ment egy meleg film a tv-ben és mondta hogy milyen jó hogy egyik fia sem bu.. meg hogy nagy betegség az. Lehet hogy hülyeség de még csak az tartja bennem a lelket, hogy talán egy szimpatikus nőhöz fogok tudni vonzódni, és csak biszex leszek.
2018. júl. 31. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!