Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek mi lenne a reakciótok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi lenne a reakciótok ha mennétek valami vízparton, majd látnátok hogy egy autóban két srác közösül?

Figyelt kérdés

2018. júl. 30. 13:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%

áhh, sokat elárul a fel és lepontozás.

Ha bármi általános reakciót írsz (elfordítanám a tekintetem stb), kapsz egy lepontozást

Ha perverz pozitívat írsz (pl beszállnék) akkor jön a felpontozás.

Vajon miért...

2018. júl. 30. 15:29
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
Miért fontos, hogy pont vízparton?
2018. júl. 30. 15:40
 13/24 anonim ***** válasza:
28%
Fotók, aztán azok ki netre.
2018. júl. 30. 18:21
 14/24 anonim ***** válasza:
67%

Elzavarnám őket, biszex vagyok meg toleráns, de elfogathatatlan hogy nyilvános helyen csinálják.

Mi van akkor ha egy gyerek jár arra?

Oké, akkor ha éjszaka van, akkor talán még érthető valamennyire.

2018. júl. 30. 18:32
 15/24 anonim ***** válasza:
84%

“áhh, sokat elárul a fel és lepontozás.

Ha bármi általános reakciót írsz (elfordítanám a tekintetem stb), kapsz egy lepontozást”

Szerintem nincs azzal baj ha valakinek ez nem jön be, és olyanokat ír, hogy elfordítaná a fejét.

De a legtöbb ember akinek ez nem jön be, konkrétan idiótaságokat ír, meg feleslegesen undorodik itt össze vissza, mintha nem lehetne simán minden reakció nélkül tovább menni, na és ez gáz.

2018. júl. 30. 18:53
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan az mintha egy nőt és egy férfit látnék :) Valószínűleg kicsit kelemetlenűl érezném magamat és megpróbálnék minél észrevehetetlenebből eltünni onnan.
2018. júl. 30. 22:00
 17/24 anonim ***** válasza:
94%
Örülnék neki, hogy jól érzik magukat. Amúgy meg nem érdekelne.:)
2018. júl. 31. 05:44
 18/24 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon nem díjaznám. ahogy azt sem ha heterók dugnának. Mi az istenért nem mennek szobára? Én meg magyarázhatnám a gyerekeknek hogy egyesek olyanok mint az állatok: ott ba.sznak ahol éppen rájuk jön...
2018. júl. 31. 06:30
 19/24 anonim ***** válasza:
88%
Közelebb mennék és kiverném a farkam a látványra.
2018. júl. 31. 09:49
 20/24 anonim ***** válasza:
91%
Én erdőben láttam ilyet és végignéztem.
2018. júl. 31. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!