Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes első találkozáskor?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok és nagyon kívánom már, hogy valaki megdugjon. Természetesen csak gumival! Elsőnek érdemes az orálnál meghúzni a határt? Ha nem, akkor mire kell közben figyelnem?2018. júl. 25. 20:29
11/12 Meleg Patrik László válasza:
Az a lényeg,hogy élvezzétek mindketten.
Hogy ki mit hogy csinál az mellékes.
12/12 anonim válasza:
mivel csak alkalmi, ezert egyaltalan nem baj. :) ahogy egy elottem szolo is irta, csak akkor kell vigyazni, ha komoly kapcsolatot tervezel. en a baratommal masfel eve egyutt vagyok, es csak alkalminak indult, de akkor nem lett belole semmi. mire meg lett, addigra beleszerettunk egymasba es azota is tart :) 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!