Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú aki szégyelli utólag hogy szopatta magát wgy másik fiúval?
Figyelt kérdés
2018. júl. 21. 13:21
2/15 A kérdező kommentje:
Én büszke vagyok rá hogy egy másik fiút szájba lőttem.
2018. júl. 21. 13:41
4/15 anonim válasza:
Én is büszke vagyok rá :) Jó lenne megint :)
5/15 anonim válasza:
én élveztem mikor szájbalott a srác mivel 15éves volt én meg 21. sokszor szeretném még de mondta hogy csak ki akarta próbálni és már nem akarja szóval sajnos csak ritkán teszi meg értem
6/15 anonim válasza:
Én az voltam akit szájba lőttek. Az elején szégyellte már nem
7/15 anonim válasza:
Még nem volt rá alkalmam, de nagyon izgat. Innen 3 emberrel beszéltem már le a dolgokat. Mind eltűnt. Képeket küldött, sőt mobilt adott. Aztán cseszett eljönni a talira. Vagy egyszerűen nem írt vissza a mailekre. Pedig tényleg akarom. Nem vagyok kövér, komolyan gondolom, még lakást is szerzek. Mégse jött össze. Igaz csak 2 hete keresek vagy max 3.
8/15 anonim válasza:
Többször szoptam, szopattam már, és csinálom most is ha alkalom van rá, de soha ne szégyeltem egyiket sem.
10/15 anonim válasza:
Én kétszer sz.ptam Állati jó volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!