Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha klónozod magad, és vele létesítessz szexuális kapcsolatot az minek számít? Önkielégítésnek, vagy homoszexualitásnak?
Súlyos elmebajnak.
Vagy van egy ikertestvéred. Ez esetben vérmérgezésnek.
Szerintem homoszexualitás.
Én meg leszbikus lennék :D
#1: mielőtt felállítod a diagnózist, nézz utána, mi a különbség a vérmérgezés és a vérfertőzés között... nagyon nem mindegy, melyikben van részed.
Király lenne.
De mivel valószínű a klónom is passzív lenne így sokat nem tudnánk egymással mit kezdeni.
De amúgy meleg önkielégítés lenne.
Komoly kérdés.
Ha leklónoznám magam, és sikerülne addig a másodpercig átültetnem az emlékeimet, amíg ő kilép a klónozógépből, akkor maszturbációnak, hiszen nem csak a genetika, hanem a környezet is beleszámít abba, hogy mik vagyunk.
Ha viszont leklónozom, majd elengedem, fedezze fel a világot, szerezzen tapasztalatokat, majd hosszabb idő után feküdnék le vele, akkor meleg szexnek, hiszen ő már részben más entitás lenne, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!