Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegszaunába mennyire lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegszaunába mennyire lehet a szaunába szexelni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl a Magnum szaunára. Gondolom beülnek egy páran és ha van valaki aki szimpi akkor lehet szexelni a szaunába? Nagyon izgat ezba dolog.

2018. júl. 17. 01:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, en mar probaltam, kevesen voltak a welnesben, a szaunàban mi ketten a pàrommal. Nagyon jo volt, a lebukàs veszélye is izgato volt.
2018. júl. 17. 06:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Szexelni leginkább a gőzben szoktak vagy hátul a labirintus részen vagy kabinokban. Magában a finn szaunában én egyszer se láttam akciót
2018. júl. 17. 09:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bárhol lehet szexelni elvileg, akár a büfépultnál is, de a szauna inkább arra jó, hogy kiválaszd a partnert és tisztázd a szerepeket. Én például, ha tetszik nekem egy aktív, megmutatom neki a lukamat. Ha erre ő felfigyel, és elkezdi masszírozni a farkát, akkor irány a kabinok. :)
2018. júl. 17. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Szopni tökéletesen lehet. Ha bevállalós vagy, akkor több farkat is egy éjszaka alatt
2018. júl. 17. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Higiéniai okokból magukban a szaunákban (a gőz kivételével) szigorúan Tilos a szex. Csak úgy, mint a medencében. A pultnál és a "pihenő" részben alapvető illem miatt nem lehet, és szerintem ez így helyes, valamennyi esetében!
2018. júl. 17. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is írták, tiltva van

...de hát tilosban járni még jobb, főleg tilosban mást csinálni 😃

Lényeg: engem is szoptak már, én is szoptam már a szaunákban, valamint a sókabinban volt hogy meg is dugtak 😈

Ha valakit találsz ott, és izgatja ha nézik közben simán összehozható

2018. júl. 18. 01:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szoptak már le ott.

F24

2018. júl. 21. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!