Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
120 dobbanás percenként c. filmet ha látta valaki, vélemények? Mi akart a vége lenni?!?!
Sziasztok!
(120 battements par minute)
A kérdés azokhoz szól akik látták a filmet (azért ez a kategória, nem pedig a filmes, mert meleg témájú film, és melegek véleményére vagyok kiváncsi)
Pár perce fejeztem be a filmet, de a vége totálisan lesokkolt. Minden totál korrekt, szegény főszereplő végstádiumú AIDS-es, meghal. Még aznap este eljönnek a barátai elbúcsúzni, majd a párja elhívja másnap estére az egyik ottlévőt szexelni? És a következő filmkockákban meg dugnak? Most én vagyok túl empatikus/érzelgős/akármi, de ez komoly? Valamit én hagytam ki a filmből ami végett nem értem ennek a lényegét? Ha elvonatkoztatok mindenféle szubjektív érzelmemtől, a film készítőjét sem értem meg. Mi volt a célja ezzel? Felvázol egy önzetlen segítőkész férfit, aki a haldokló párjával végig együttvan, majd halála után csak úgy bang-bang?
Bocsi, de totál kiakadtam ezen, hihetetlenül ideges lettem. Remélem valaki helyre fogja tudni rakni a káoszt a fejemben...
Ha életed végéig gyászolsz valakit, akkor sem fog feltámadni többé. De én nem biztos hogy a melegek szemével látni tudom ezt!
De van az a vicc, hogy mi az abszolut részvét?
Özvegyasszonyt fekete kotonnal megdugni.
Térj napirendre a dolog felett!
Attól hogy valaki meghalt, aki ittmarad még vágyik a szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!