Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit reagálnátok ha a barátotok bevallaná, hogy korábban volt már férfival is?
Figyelt kérdés
2018. júl. 13. 15:14
11/28 anonim válasza:
Hajjaj, így nem csak a nőktől kéne tartani... :D Na de, viccen kívül, én elfogadnám, hiszen most engem szeret, és ez számít. Alapjáraton is eléggé toleráns vagyok ilyen téren, miért pont a párommal tennék kivételt? :)
13/28 anonim válasza:
Mit reagálnék? Attól függ, hogyan adná elő, ha lazán, megkérdezném, milyen volt, ha félve, akkor valószínűleg megölelgetném. Egyébként nem zavarna egyáltalán, én meg szerettem és csókoltam már lányt.
14/28 anonim válasza:
Azok a lányok, akik ezután szakítanának a párjukkal, mit szólnának ahhoz, ha fordított esetben a fiú szakítana velük ugyanezért? Akik emiatt dobják a másikat, azok valójában nem is szeretik a párjukat. Mikor elmondtam a páromnak, hogy régen voltam párszor egy barátommal, onnantól fogva mégjobban szeretett. Eltelt hét év, házasok is vagyunk és napról-napra jobban szeretjük egymást. Sőt, egyszer sok év után a városban volt dolga a srácnak és megbeszéltük, hogy beülünk valahova enni és dumcsizni pár órára, meg persze bemutattam a páromnak is, aki örült, hogy végre megismerhette őt. Akik ilyen miatt dobják a párjukat, azok meg is érdemlik, mert nem tudják, hogy mi is az a szerelem és így az is jobban jár, akit dobnak.
16/28 anonim válasza:
.... és attól megváltozna a múltja? :D Ezt gondold át újra #15-ös :)
Na és "kezelésektől" megváltozna az érdeklődése?
17/28 anonim válasza:
Igazad van a selejt az selejt nem lehet vele mit kezdeni
18/28 anonim válasza:
#17 te meg náci , náci az akkoris náci marad ha rászakad a föld és ég
19/28 anonim válasza:
Ne használj úgy szavakat hogy nem tudod mit jelent
20/28 anonim válasza:
#19 Tudom mit jelent. Te tudod a selejt jelentését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!