Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lányok, ti mit reagálnátok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit reagálnátok ha a barátotok bevallaná, hogy korábban volt már férfival is?

Figyelt kérdés
2018. júl. 13. 15:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Hajjaj, így nem csak a nőktől kéne tartani... :D Na de, viccen kívül, én elfogadnám, hiszen most engem szeret, és ez számít. Alapjáraton is eléggé toleráns vagyok ilyen téren, miért pont a párommal tennék kivételt? :)
2018. júl. 15. 03:27
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Semmit....sőt örülnék neki
2018. aug. 6. 01:34
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Mit reagálnék? Attól függ, hogyan adná elő, ha lazán, megkérdezném, milyen volt, ha félve, akkor valószínűleg megölelgetném. Egyébként nem zavarna egyáltalán, én meg szerettem és csókoltam már lányt.
2018. aug. 6. 03:57
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Azok a lányok, akik ezután szakítanának a párjukkal, mit szólnának ahhoz, ha fordított esetben a fiú szakítana velük ugyanezért? Akik emiatt dobják a másikat, azok valójában nem is szeretik a párjukat. Mikor elmondtam a páromnak, hogy régen voltam párszor egy barátommal, onnantól fogva mégjobban szeretett. Eltelt hét év, házasok is vagyunk és napról-napra jobban szeretjük egymást. Sőt, egyszer sok év után a városban volt dolga a srácnak és megbeszéltük, hogy beülünk valahova enni és dumcsizni pár órára, meg persze bemutattam a páromnak is, aki örült, hogy végre megismerhette őt. Akik ilyen miatt dobják a párjukat, azok meg is érdemlik, mert nem tudják, hogy mi is az a szerelem és így az is jobban jár, akit dobnak.
2018. aug. 6. 07:02
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Azt hogy kezeltesse magát ...
2018. aug. 6. 11:43
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

.... és attól megváltozna a múltja? :D Ezt gondold át újra #15-ös :)

Na és "kezelésektől" megváltozna az érdeklődése?

2018. aug. 6. 17:14
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van a selejt az selejt nem lehet vele mit kezdeni
2018. aug. 6. 22:11
 18/28 anonim ***** válasza:
93%
#17 te meg náci , náci az akkoris náci marad ha rászakad a föld és ég
2018. aug. 6. 22:32
 19/28 anonim ***** válasza:
9%
Ne használj úgy szavakat hogy nem tudod mit jelent
2018. aug. 6. 23:36
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
#19 Tudom mit jelent. Te tudod a selejt jelentését?
2018. aug. 7. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!