Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagy pénisz (20 centinél nagyobb) többet spriccel. Mint egy kicsi (12 centinél kisebb)?
Figyelt kérdés
2018. júl. 10. 11:53
11/20 A kérdező kommentje:
Én lenyelem inkább.
2018. júl. 10. 13:17
12/20 anonim válasza:
Teljesen változó, hogy mennyi jön. Ha gyorsan megvagyok, akkor kevesebb, ha szépen elnyújtott, akkor meg van cucc, és erősen lő ki.
13/20 anonim válasza:
Inkább a herezacskó méretétől függ, mert ott termelődik mint a sperma, mint a mellékhere váladék (előbbitől fehér lesz, utóbbitól áttetsző ill nyúlós). Ideálisan az ember néhány millilitert ejakulál, kb egy kis teás kanálnyit. Akinek sok az ondója annak általában a mellékhere túltermel, e miatt én láttam olyat is amikor mint az üveg annyira átlátszó volt.
14/20 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem a herezacskóm max normál, a farkam nagynak mondható, mégis dől belőlem még a 3.-4. menet végén is. Szerintem ez nem méret függő, egyszerűen genetika, meg az, hogy milyen fizikai állapotban van a férfi, mennyit evett/ivott, milyen rég ürített utoljára.
15/20 anonim válasza:
Nem hiszem
A kisebb peniszu exem tobbet spriccelt mint a nagy peniszu baratom
16/20 anonim válasza:
Nekem 13 cm van és szerintem átlag feletti mennyiség jön.
17/20 anonim válasza:
Ha gondolod az enyémet is lenyelheted
18/20 anonim válasza:
Nem! A 21 centimmel soha nem tudtam annyi spermát produkálni mint a barátom a 17 centijével...
19/20 anonim válasza:
Ezt nem lehet általánosítani. Nekem közepes méretű és nagyon nagyot spriccelek. Esetleg foghatnám a körülmetélésemre, mert nem is volt dolgom más körülmetélttel és mindenki kicsit spriccelt. De szerintem még ez is csak általánosítás lenne.
29/F
20/20 anonim válasza:
Nekem nagy farkam, van és elég sokat szoktam spriccelni. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!