Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lefeküdtem egy tini sráccal (...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy tini sráccal ( 18 éves) és élveztem. Ugye nem vagyok Meleg és csak egyszeri és utolsó volt? Van barátnőm, most megyek utána külföldre, azt beszéltük meg hogy amíg nem tudok utána menni addig mind a ketten szexelhetünk.24f

Figyelt kérdés

Minden este, (kivéve most egy hétig, a beosztása miatt) beszélünk 9-től egész éjfélig, vagy tovább. Nem akarunk szakítani, csak úgy jött ki ( nem megyek bele) hogy én még maradok itthon 6-8 hónapot és utána megyek utána Ausztriába. Dióhéjban, nem égetünk fel semmit magunk körül, míg egyikünk nem illeszkedik be kint. Én jövőhónapban megyek utána és remélem vissza nem kell már jönnöm. Eladom a Bp-i lakásomat is, ahogy ő is és abból a pénzből veszünk kint egyet! Sajnos kicsit.

Na de a lényeg. Most volt egy olyan lehetőségem, ami még soha. Chatelgettem egy szex szobában és bejött egy fiú, akit ki akarták tenni az adminok, mert a képe alapján nem látszott 18 évesnek. ( annyi, elkértem a személyit)

Én is ráírtam és rengeteget beszélgettünk. Igazából átchateltem vele az egész estét, iszonyatosan megkedveltem. Meleg fiú és nagyon aranyosnak találtam, ami már önmagában kicsit megrémített. A haja hosszabb, nem ecsetfejű, kicsit mondhatni, kisfiús, fiús lány kategória is lehetne. Megbeszéltük, hogy átjöhet, és ha úgy érezzük akkor kipróbálhatunk dolgokat... és megtörtént. Nagyon jó érzés volt. a csók egészen más volt vele, sokkal "melegebb", ha élhetek szóvirágokkal :D

A szex érdekesen kezdődött, de mikor megláttam a popsiját, nagyon tetszett. Féltem, hogy undorító, szőrös segget találok majd, de nem így lett istennek hála. A pénisz része nem volt már annyira izgalmas számomra, sőt, kicsit lelombozó, de a popsi az ott volt. Azóta beszéltünk sokat és most jelenleg fürdik, addig meg gondoltam feldobom a kérdést. Ugye ettől nem vagyok menthetetlenül homokos? És a még fontosabb. Hogyan rázzam le finoman? Mert nagyon beleélte magát. Nem akarom bántani, de hétfőtől újra a barátnőmé az estém, és megmondom őszintén, én a normális életemet akarom élni. Lehet egy másik életben vele lennék, de nekem már meg van tervezve a jövőm.

2018. júl. 7. 20:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Ugye az attól függ, neki miket mondtál.

Örök szerelmet is ígértél, vagy hogy kell ezt elképzelni?

Ő most konkrétan mit hisz?

2018. júl. 7. 21:19
 12/33 anonim ***** válasza:
93%
össze töröd a fiu szívét is
2018. júl. 7. 21:21
 13/33 A kérdező kommentje:
Nem ígértem örök szerelmet. Ő vallotta be, hogy kezd érezni valamit, aminek nem örülök... Nem akarom összetörni szegényke szívét, de részemről ennyi volt. Nem is tudom miért mentem bele egy ekkora butaságba. Szeretném megtartani barátnak, mert nagyon kedvelem.
2018. júl. 7. 21:39
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy olyan helyzet, hogy mindegy mit mondassz neki, fájni fog.

Nincs értelme hazudni, vagy szépíteni, mert ha nem most, akkor ez később fog neki fájni.

Legyél vele őszinte, mondd el neki mi volt neked ez az egész, hogy értse meg a te oldaladat is, úgy könnyebb neki.

Mondd el, hogy ez neked egy nagyon új, és meglepő dolog volt, de egyben nagyon élvezted is.

Emeld ki a pozitívumokat, és magyarázd el a helyzeted.

Legyél őszinte, de tapintatos is.

2018. júl. 7. 21:42
 15/33 A kérdező kommentje:
igazad van utolsó! Még azon gondolkodom, mi lenne ha átküldeném neki a kérdést. nem szeretek fájdalmat okozni. komolyan! ha lánnyal alkalmizom, nincs ilyen probléma, de ő nagyon ragaszkodó. lehet mert fiatal? vagy ilyenek a homokos emberek?
2018. júl. 7. 21:46
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Hee? Most ismerted meg a neten magadhoz hívtad, leqrtad, most meg mehet is haza! és még érez is irántad valamit??
2018. júl. 7. 21:48
 17/33 A kérdező kommentje:
Hét elején ismertem meg és csak most volt nálam.
2018. júl. 7. 21:52
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen megvígasztalgatnám szegény srácot, miután dobtad... 😕
2018. júl. 7. 22:08
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
De ezt mégis hogy? Egyik pillanatról a másikra úgy döntöttél kipróbálod egy sráccal a szexet? Nem is volt semmi előzménye ennek az egésznek,hogy esetleg vonzodnál a pasikhoz? Nem lehet hogy ez a barátnő csak egy alibi,és saját magad is becsapod?
2018. júl. 7. 22:09
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalàn: ez a szegény srác tudja, elmondtad neki a chatelésnél, hogy mire számíthat? Azt, hogy neked amúgy is van csajod, és úgyis elutazol külföldre?
2018. júl. 7. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!